COVID-19 update: GITP schakelt 100% over naar online assessments, digitaal ontwikkelen en coachen. Bekijk onze oplossingen.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Kroon op je werk!

Een weloverwogen (laatste) carrièrestap.

Omdat u het welzijn van uw medewerkers hoog in het vaandel hebt staan, schenkt u aan elke loopbaanfase evenveel aandacht om het talent in uw organisatie optimaal tot zijn recht te laten komen. Daar waar jong talent vaak ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden nodig heeft, vragen uw senior medewerkers juist om een betekenisvolle invulling van hun laatste werkzame jaren. 

Met het programma Kroon op je Werk! ondersteunt u uw senior medewerker bij het vitaal en succesvol invulling geven aan deze laatste jaren. Want misschien is hij of zij nog wel toe aan een laatste carrièrestap. Met Kroon op je Werk! ontdekken zij deze laatste stap. Zo voorkomt u dat senior medewerkers vastlopen en zorgt u voor duurzame inzetbaarheid in de organisatie.

Resultaat

Na afloop van het programma Kroon op je Werk! weet de senior medewerker hoe hij of zij vitaal en betekenisvol invulling kan geven aan de laatste fase van zijn carrière. Het programma inspireert om een bewuste volgende loopbaanstap te zetten.

Inhoud & aanpak 

Doen wat nodig is. Dat is het vertrekpunt van dit programma. De senior medewerker krijgt een programma aangereikt wat aansluit op waar hij nu staat en waar nu behoefte aan is. Het is een loopbaan-reflectie traject specifiek gericht op de laatste fase in de loopbaan met focus op alle vragen en onzekerheden en opgaven van deze bijzondere periode. 

Na de intake bekijkt onze adviseur samen met uw senior medewerker waar diens behoeftes liggen. Door deze procesgerichte aanpak is het altijd mogelijk om tijdens het traject onderdelen aan te passen. Zo haalt uw medewerker het maximale uit dit programma.

Het programma

  • Een intake (1 uur)
  • Een verdiepend gesprek met een loopbaancoach/procesbegeleider (1,5 uur)
  • Psychologische tests om zicht te krijgen op waarden, interesses en energiegevers en energievreters ((4 uur)
  • Keuze uit drie workshops (8 uur): Personal Wisdom, Personal Balance of Personal Branding
  • Een tweede verdiepend gesprek met een GITP specialist naar keuze (1,5 uur)
  • Een eindgesprek met de loopbaancoach waarin sterk de aandacht wordt gericht op een gebalanceerde volgende loopbaanstap (1 uur)

Tijdsduur & KOSTEN

  • Doorlooptijd: 2 - 3 maanden  
  • € 3.725,- per persoon, exclusief BTW

Persoonlijk advies over dit programma?

Neem contact op met Hanno
Populair

Employer journey Playbook
Vraag het boek nu gratis aan.

Darkside Webinar
Het effect van de darkside op leiderschap.

Talent Map (demo)
Breng talent in kaart.

Direct naar
Werken bij GITP

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk vacatures