Talent Analytics: Volg je gevoel, beslis met data

Strategisch onderbouwde HR-beslissingen, krachtige HR-scenario’s en inzicht om de performance van mensen en teams te verbeteren; dat is de waarde van werken met data uit assessments.

Diensten hr analytics Header

VOORDELEN VAN DATAGEDREVEN TALENT MANAGEMENT

  • Beschikbaar talent en potentieel talent beter benutten en ontwikkelen;
  • Prettig en effectief samenwerken in teams;
  • Inzicht in de optimale personeelsinzet om nieuwe strategieën te laten slagen;
  • Workforce-matching van grote groepen medewerkers.

Onze Talent Analytics producten

Algemene pagina zoekresultaten 700x404px

Groepsrapport

Neem betere selectiebesluiten en vergroot de effectiviteit van jouw team met inzicht in talenten en aandachtspunten van teamleden.

Algemene pagina oefentesten 700x404px

Talent Map

Neem objectieve keuzes over gerichte ontwikkeling, inrichting van je team of organisatie met inzicht in talenten en groeipotentieel van je medewerkers.

Algemene pagina disclaimer 700x404px

Maatwerk Talent Analytics

Heb je en specifieke selectie of ontwikkelvraag, sta je voor een herstructurering van de organisatie? Wij helpen je verder met maatwerk inzichten en advies.

Talent Analytics: inzicht in individu, team en organisatie

Om snel en wendbaar in te kunnen spelen op marktontwikkelingen hebben organisaties inzicht nodig in (beschikbaar) talent. Talenten, kwaliteiten en potentieel van mensen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar wel meetbaar. Vragen als ‘wie zijn de talenten of “high potentials” binnen de organisatie?’ En ‘welk groeipotentieel zit in het individu of in het team?’ meten we met behulp van Talent Analytics.

Met Talent Analytics krijg je inzicht in de kwaliteiten en talenten van jouw medewerkers zoals persoonlijkheidskenmerken, cognitieve capaciteiten, competenties en drijfveren. Door talent objectief meetbaar te maken én talentdata te analyseren, krijg je inzichten waarmee je onderbouwde beslissingen kunt nemen bijvoorbeeld tijdens selectieprocedures, management development programma’s en loopbaanontwikkeling binnen een organisatie. Zowel op het niveau van organisaties, teams als medewerkers.

Benieuwd hoe Talent Analytics jouw organisatie verder kan helpen?

Ontdek de kracht van Talent Analytics bij onze klanten

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001