Ga voor groei, ontwikkel je talent

Er is altijd iets te leren, over je functie en over jezelf. Jezelf ontwikkelen draagt bij aan persoonlijke groei. Of het nu gericht is op je carrière of op persoonlijk vlak, dat is aan jou. GITP helpt je verder.

Advies nodig? Neem contact op via 088 448 74 00​ of vraag een adviesgesprek aan.

Diensten trainingoverzicht Header

Groeikracht voor talent

De trainingen van GITP bieden je ruimte om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Onder begeleiding van een ervaren trainer ga je actief aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Je gaat van start met praktische oefeningen en je krijgt handvatten om het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Zo boek je écht resultaat. Onze trainingen zijn volledig ontworpen om jouw succes en groei te stimuleren.

Waarin wil jij groeien?

Tests bestuurder professional assessment 700x404px

COMMUNICATIE

Ben je benieuwd hoe je effectiever kunt communiceren? Wil je beter contact leren maken in een gesprek, ook met die dominante collega? Bekijk onze communicatietrainingen.

Portret GITP13

LEIDINGGEVEN

Of je nu een beginnend leidinggevende bent of al een tijd in deze functie actief bent. GITP biedt leiderschapstrainingen voor elke loopbaanfase.

Tests junior assessment 700x404px

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Wil je leren hoe je ‘in the lead’ blijft? Ben je op zoek naar meer rust en balans? Bekijk onze trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Tests cognitieve capaciteiten 700x404px

COACHEN

Hoe voer je een effectief coachgesprek? Waar moet je op letten? En hoe coach je je collega's zonder (te veel) te sturen? Leer effectief en waardevrij coachen bij GITP.

Wat is jouw groeiplan?

Heb je ambitie om te groeien maar heb je de route nog niet helder? In onze trainingsbrochure hebben we alle mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001