Incompany trainingen: Ontwikkel jouw team of organisatie

Het zit in ons allemaal. Die drang om ons te ontwikkelen. Om te groeien. Ieder met zijn eigen talent. Dat is groeikracht. Hoe laat je medewerkers groeien en steeds betere resultaten behalen? Jouw uitdaging vraagt om een partner die meedenkt, de juiste vragen stelt, en jouw team(s) naar een hoger niveau brengt. Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?

Diensten incompany maatwerk Header

ACTIVEER GROEIKRACHT VAN TALENT IN JOUW ORGANISATIE

Hoe zorg je dat iedere medewerker binnen je organisatie persoonlijke groei kan doormaken en doet waar hij of zij goed in is? Op een manier die bij hem of haar past én die bijdraagt aan je organisatie. In een werkomgeving waarin iedereen zich veilig voelt om zichzelf te zijn en zich te laten zien. Ongeacht leeftijd, afkomst of achtergrond. Want waar talent op de juiste manier wordt ingezet, dat is waar mensen en organisaties kunnen groeien.

WAARIN LAAT JE JOUW TEAM OF ORGANISATIE GROEIEN?

Shutterstock 1791564434 700x404

COMMUNICATIE & EFFECTIEF SAMENWERKEN

De effectiviteit en daadkracht van teams staat of valt bij heldere communicatie en samenwerking. Want iets goed uitvoeren is één, maar het ook nog eens in samenwerking met anderen, duidelijk en krachtig overbrengen is een tweede. Wij helpen teams en organisaties effectief communiceren en elkaars talenten ontdekken, erkennen en benutten.

Shutterstock 2077002754 700x404

LEIDERSCHAP

Leiders zijn cruciaal voor het succes en groei van individuen, teams en organisaties. GITP helpt bij het ontdekken, ontwikkelen en begeleiden van succesvolle leiders. We combineren wetenschappelijk gevalideerde assessments met de kennis en ervaring van onze ervaren adviseurs. Zo ontwikkelen we een groeiplan voor de ontwikkeling van de leiders voor jouw organisatie.

Shutterstock 2231710301 700x404

INCLUSIE & DIVERSITEIT

Iedereen heeft talent. De kracht van talent en de impact van mensen zijn ongekend belangrijk. Mensen maken het verschil. Organisaties die de verschillen tussen mensen weten te benutten hebben significante voordelen in de snel veranderende wereld. Wij ondersteunen organisaties in de ontwikkeling van inclusief leiderschap, werven en selecteren en samenwerken.

Shutterstock 1842930955 2 700x404

PERSOONLIJK(E) LEIDER-SCHAP EN EFFECTIVITEIT

Keer op keer worden werknemers uitgedaagd nieuwe wegen te ontdekken. Niet alleen werk gerelateerd, maar ook op persoonlijk vlak. Hoe beter je jezelf kent en inzicht hebt je talenten maar ook je valkuilen, hoe effectiever en plezieriger je werkt. Wij helpen individuen en teams bij het ontdekken en optimaal benutten van talenten.

Shutterstock 1718759404 700x404

TEAMONTWIKKELING

Je wilt het beste in teams naar boven halen. Want als zij op de top van hun kunnen presteren en met plezier aan het werk zijn, levert dat de organisatie een optimaal resultaat. GITP geeft inzicht in het talent van jouw medewerkers, het ontwikkelpotentieel en biedt handvatten voor een succesvolle ontwikkelstrategie. Wij laten teams groeien.

Shutterstock 1702602868 700x404

ORGANISATIE ONTWIKKELING

Je staat voor een bredere opgave in de organisatie; hebt een nieuwe richting voor ogen, beoogd een verandering in de werkwijze of wilt bestaande gewoontes en patronen doorbreken. Hoe creëer je beweging, draagvlak en betrokkenheid? GITP ondersteunt organisatieontwikkeling met advies over interventies en het uitvoeren daarvan. We trekken daarbij samen op.

Laat je inspireren door verhalen van onze klanten

AAN DE SLAG MET TALENT ONTWIKKELING

1. Onderzoeken vraagstuk

Samen onderzoeken we de behoefte, het probleem of beoogde doelstelling van het groeiplan.

arrow icon

2. Ontdek het groeipotentieel

We creëren inzicht in sterktes en zwaktes van je team of organisatie. Zo weten we waar kansen liggen om te groeien.

arrow icon

3. ONTWIKKELEN & UITVOEREN GROEIPLAN

Onze ervaren adviseurs schrijven het plan en begeleiden jouw team of organisatie in tijdens het maatwerkprogramma.

arrow icon

4. ONTPLOOI TALENT


Bereik gewenste resultaten gemakkelijker met ontwikkelde talenten en competenties en effectief gedrag.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001