Talent Consultancy

Jij wilt talent matchen, ontwikkelen en behouden. Laat je adviseren en ondersteunen bij de implementatie van strategisch talentmanagement en Talent Analytics en toepassen van Talent Intelligence. Met de kennis en ervaring van GITP vergroot je betrokkenheid van medewerkers, verbeter je samenwerkingen en performance van medewerkers, teams en organisaties.

Diensten hr consultancy Header

Onze HR-consultants staan voor je klaar

Bij GITP kun je rekenen op een team van strategisch HR-consultants met veel ervaring met de implementatie van HR-oplossingen. Vanuit diverse HR-expertisegebieden bieden zij een passend advies voor het succesvol identificeren, matchen, ontwikkelen en behouden van talent.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hr oplossingen strategisch talent man 700x404px

Strategisch talent management

Je wilt talent aantrekken, ontwikkelen en behouden om jouw organisatie te laten groeien. Waar te beginnen? GITP helpt bij het zetten van de eerste stappen met een competentie framework sessie, inzicht in talenten met onze assessmenttools en advies gericht vervolgstappen en borging in de organisatie.

Neurolytics 700x404px

Competentiemanagement

Welke talenten heb je nodig om jouw organisatiedoelen te bereiken? Onze consultants helpen bij de vertaling van doelstellingen van de organisatie naar competentieprofielen en een analyse die inzicht geeft in welk talent aanwezig is, welk ontwikkelpotentieel er ligt en welk talent moet worden aangetrokken.

Diensten hr analytics 700x404px

Talent Analytics

Je wilt objectieve keuzes maken over de inrichting of ontwikkeling van jouw team of organisatie. GITP maakt talenten van individuen, teams en organisaties inzichtelijk. Onze consultants helpen je met talent data rapportages data en de vertaling naar concrete vervolgstappen op basis van jouw vraagstuk.

Ontdek talent consultancy bij onze klanten

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001