GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Werken bij GITP

Wij zien overal talent

"Vanuit de filosofie: de juiste man of vrouw op de juiste arbeidsplaats."

GITP & PiCompany geloven in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wij zijn nieuwsgierig naar talent en werken met enthousiasme aan talent intelligence: door middel van human & digital oplossingen inzichten in hr-vraagstukken te creëren. 

 

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent

Dagelijks analyseren, zien, herkennen en ontwikkelen wij talent. Voor onze klanten, natuurlijk, maar buiten winnen begint binnen. Bij GITP & PiCompany stap je in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van HR en krijgt jouw nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.

Adviseur GITP

Hidde Santman, Sr. Adviseur

"Wat ik belangrijk vind aan een werkgever is een visie op de toekomst. Dat er energie is om die visie te bereiken en dat er collega's zijn om dat mee samen te doen. Dat ik er vertrouwen kan hebben op de kwaliteit. Bij GITP | PiCompany heb ik dat vertrouwen. " − Hidde Santman, Senior adviseur GITP

COLLEGA'S OVER GITP | PICOMPANY

GITP Adviseur

Wij hechten sterk aan 4 waarden

Elke organisatie, elk merk heeft z'n eigen waarden. Ze definiëren een karakter, een herkenbare identiteit. Ze geven richting aan gezamenlijk denken en doen – en ze vragen om jouw eigen, individuele invulling. 

NIEUWSGIERIG

We zijn niet bang voor het onbekende, integendeel, leren graag. Nieuwe ontwikkelingen in ons domein, nieuwe technologieën: we zijn benieuwd wat ze voor ons vak kunnen betekenen. We luisteren met aandacht en passen verrassende inzichten graag toe. We moedigen anderen aan om net zo nieuwsgierig te zijn.

OPEN & TRANSPARANT

We walk the talk: we geven het goede voorbeeld en spreken elkaar aan op ons gedrag. Vanuit respect en waardering voor de ander stimuleren en helpen we om open te communiceren. Het is geen raketwetenschap: doen wat je zegt en zeggen wat je doet. We zorgen voor heldere verwachtingen. En spreken niet over maar met elkaar. Daarbij spreken we elkaar aan op gedrag, maar laten de ander wel in haar waarde.

VERANTWOORDLIJKHEID

We maken zelfstandig keuzes. Fouten erkennen we en die maken we bespreekbaar – we zoeken de oplossing in eerste instantie bij onszelf en niet bij anderen. We leggen proactief verantwoording af over onze keuzes en ons gedrag. Daar handelen we ook naar. 

SAMENWERKING

We moedigen elkaar aan om multidisciplinair samen te werken met collega's en met klanten, met verschillende expertises en technologieën. En in ons gedrag geven we het goede voorbeeld. We leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat. We helpen problemen op te lossen – ook als het om een onderwerp gaat dat niet direct van belang is voor onszelf.

herken jij je in deze kernwaarden?

Nieuwsgierig, verantwoordelijk, open & transparant en altijd in voor samenwerking? Dan zijn wie heel nieuwsgierig naar jou. Bekijk al onze vacatures voor de juiste fit.

Verder verdiepen?

onze oorsprong & identiteit

Ieder mens heeft talent. De kunst is om het te herkennen en te laten groeien — dat is ons vak. Al sinds 1947 bieden wij inzichten in talent, in de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers, teams en organisatie. Dat doen wij op wetenschappelijke grondslag en met een innovatieve blik: we blijven ontwikkelen; onze producten, diensten en natuurlijk onszelf. Na meer dan 70 jaar expertise is GITP | PiCompany meer dan ooit gedreven en nieuwsgierig.  

Lees meer over ons

Talent Intelligence?

Talent intelligence biedt de meest waardevolle inzichten. Want wie de krachten van human en digital combineert, kijkt beter en ziet meer mogelijkheden. Wij raken niet uitgepraat over talent intelligence, want dat is de toekomst. 

 

 

Lees meer over talent intelligence

Onze locaties

Bekijk hier onze vestigingen.

Vestigingen

Onze certificering

Wij staan garant voor kwaliteit.

Onze certificering

 

Werken bij

Wil je bij ons werken?

Onze vacatures