Werken bij GITP: ontdek en ontwikkel (jouw) talent

Wil jij bijdragen aan het bieden van inzicht en de ontwikkeling van divers talent in de hele samenleving? En wil jij eigen talent verder ontwikkelen? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

PORTRA1

WERKEN BIJ GITP

GITP is een werkgever die jou ziet en waardeert zoals je bent. Die je helpt om helder te krijgen wat je de wereld te bieden hebt. En die je stimuleert en de vrijheid geeft om die talenten verder te ontwikkelen. Talentontwikkeling is de kern van wie wij zijn. De kennis en tools die wij inzetten voor klanten kun jij ook gebruiken voor je eigen ontwikkeling.

Buiten dat is werken voor GITP vol van betekenis, omdat jij bijdraagt aan het bieden van inzicht en de ontwikkeling van divers talent in de hele samenleving. Onderbouwd door de wetenschap, inzichtelijk gemaakt door state-of-the-art assessments, analytics tools en een persoonlijke benadering. Je helpt professionals in allerlei sectoren: van burgemeesters, CEO’s en bestuurders tot startende professionals. Jouw bijdrage heeft impact. Hoe bijzonder is dat?

Dit alles doe je bij een autoriteit én pionier in het vak. Al sinds 1947 zetten wij de kracht van toegepaste psychologie in. Toen om Nederland weer op te bouwen. Nu om ons land vooruit te helpen en een samenleving mogelijk te maken waar voor iedereen een plek is. Al die tijd zijn we nieuwsgierig gebleven. Naar mensen en hun ontelbare verschillen. Naar hoe teams en organisaties werken. Naar wetenschap, tijdsgeest en technologie. Dat, samen met een diepgeworteld gevoel van verantwoordelijkheid, heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn. Relevanter dan ooit.

Nieuwsgierig zijn we ook naar elkaar als collega’s. Ons team is een verzameling mensen met unieke eigenschappen, ervaringen en levensvisies. Dat geeft kleur, versterkt de samenwerking en mag soms knetteren. Alleen maar goed, vinden wij. Discussies gaan we aan met een open blik. Gedreven, eigenzinnig en bereid om de olifant in de kamer aan te pakken. Dat is wie wij zijn. Dat is GITP.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001