Talent ontwikkeling: investeer in groei
en behoud van talent

Het vinden van talent is in deze krappe arbeidsmarkt een uitdaging. Dat maakt dat je aanwezig talent in de organisatie zo goed mogelijk wilt benutten en behouden. GITP creëert effectieve ontwikkelprogramma’s vanuit diepgaand inzicht in het gedrag en talent van jouw professionals.

Hr oplossingen ontwikkel talent Header

Laat jouw organisatie groeien

Je wilt het beste in medewerkers naar boven halen. Want als zij op de top van hun kunnen presteren en met plezier aan het werk zijn, levert dat de organisatie een optimaal resultaat. GITP geeft inzicht in het talent van jouw medewerkers, het ontwikkelpotentieel en biedt handvatten voor een succesvolle ontwikkelstrategie. Wij laten talenten, teams en organisaties groeien.

De inzichten verkrijgen we door een combinatie van persoonlijk ‘challengen’ en uitgekiende technologische oplossingen. De technologie biedt unieke inzichten en stelt ons in staat om praktisch en kostenefficiënt te werken. Zo helpen we met succesvolle ontwikkeling en groei van individueel talent, van teams en organisaties. Investeer in groei, reduceer verloop en creëer een stimulerende werkomgeving.

Bekijk onze talent-ontwikkeloplossingen

Assessment development accelerator 700x404px

DEVELOPMENT ACCELERATOR

Stel jouw ideale assessment samen, analyseer en bespreek zelf de resultaten met de deelnemer.

  • Zelf online aan de slag
  • 1-100 deelnemers
  • Rapportage direct na assessment beschikbaar
  • Inzicht in competenties en groeistrategie, inclusief feedback uit de werkomgeving en tips voor verdere ontwikkeling
Assessments ontwikkelassessment 700x404px

LIVE ONTWIKKELASSESSMENT

Laat je persoonlijk adviseren en krijg diepgaand inzicht in de deelnemer gericht op de functie en context

  • Persoonlijk maatwerk
  • 1-50 deelnemers
  • Uitgebreid adviesrapport
  • Inzicht in competenties en ontwikkelpotentieel, inclusief persoonlijk ontwikkeladvies
Diensten trainingoverzicht 700x404px

TRAININGEN

Jezelf ontwikkelen draagt bij aan persoonlijke groei. Met de trainingen van GITP onder begeleiding van een ervaren trainer ga je actief aan de slag met jouw vraagstuk. Je krijgt handvatten om het geleerde toe te passen in de praktijk. Zo boek je echt resultaat. De trainingen zijn ontworpen om jouw groei en succes te stimuleren.

Diensten incompany maatwerk 700x404px

INCOMPANY TRAINING

Jouw team, afdeling of organisatie laten groeien? Wanneer je kiest voor een incompany training, maken wij samen met jou een ontwikkeltraject op maat passend bij jouw organisatie- en groeidoelen. GITP is specialist in onder andere traineeships, management development trajecten en leiderschapstrajecten.

Diensten coachen 700x404px

COACHING

Wil jouw medewerker na het assessment verder met de aangereikte ontwikkel- en groeiadviezen? De coaches van GITP helpen bij het vinden van en beantwoorden van de onderliggende vraag waardoor ontwikkeling effectief in gang wordt gezet.

Ontdek Talentontwikkeling bij onze klanten

Gerelateerde insights

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001