NIEUWSGIERIG NAAR TALENT

Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state-of-the-art instrumenten. Onze strategische en praktische digital & human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching, tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.
Over ons Header

GITP ontdekt en ontwikkelt talent sinds 1947

GITP is in 1947 opgericht door professor dr. Jan de Quay (minister-president van 1959 – 1963) en professor dr. Theo Rutten (minister van Onderwijs 1948 – 1952). GITP staat voor Gemeenschappelijk Instituut voor Toegepaste Psychologie.

  • GITP opgericht in 1947 als onderdeel van het Marshall-plan met als doel: vanuit wetenschap en moderne techniek een bijdrage leveren aan de economische wederopbouw van Nederland.
  • GITP heeft een stevig fundament in de wetenschap. We beschikken over een eigen R&D-afdeling die moderne en innovatieve instrumenten en werkmethoden ontwikkelt.
  • Vakkennis, technologie, ervaring en gezonde nieuwsgierigheid naar mensen, teams en organisaties. Met onze inzichten laten we mensen schitteren, teams excelleren en maken we organisaties robuuster en succesvoller.
  • Bij GITP werken zo’n 120 adviseurs, trainers en onderzoekers.

PRIKKELEN, MOTIVEREN, CONFRONTEREN

Met intelligente tools, gedragssimulatie, observatie en onze eigen nieuwsgierigheid speuren wij voortdurend naar talent. Dankzij onze rijke ervaring met mensen en organisaties ontwikkelden we een neus voor de juiste match. Tegelijkertijd zijn onze assessments en talent solutions altijd gebaseerd op de wetenschap.     

Onze diepgaande kennis van menselijk gedrag en de diepgravende data die we verzamelen zetten we om in waardevolle inzichten. Over intelligentie en competentie, over persoonlijkheid, drijfveren en al die andere fascinerende facetten aan het werk van de mens. Noem ons gerust inzichtspecialisten.     

Met inzichten die prikkelen, uitdagen, inspireren, confronteren brengen we mensen, teams en organisaties verder.  

De wereld zoals we die vandaag kennen, is morgen alweer anders. Sneller, meer mogelijkheden door technische innovatie, minder afstand tussen mensen door nieuwe communicatie, of juist meer…    

We omarmen vandaag én morgen in volle omvang en kijken daarbij altijd vanuit het perspectief van de mens. Want mensen maken het verschil. In succesvolle organisaties draait het om mensen, om talent, om betrokkenheid, om bevlogenheid.     

GITP helpt individuen en organisaties beter functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving. Onze ontwikkeloplossingen variëren van korte, praktische interventies, tot volledig verzorgde maatwerktrajecten waarmee we bijdragen aan het realiseren van strategische doelstellingen.   

Wij geloven in de kracht van talent en de impact van mensen die hun talent goed kennen en gebruiken. 

Diensten onze diensten 700x404px

Onze diensten

Al onze diensten overzichtelijk op een rij

Kennisbank boeken

CERTIFICERING

We staan garant voor kwaliteit

Over ons onze mensen 700x404px

Onze mensen

Onze mensen maken het verschil!

Test persoonlijkheid 700x404px

Maatschappelijke verantwoording

GITP helpt individuen en organisaties beter laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001