Leiderschap: Ontdek en ontwikkel leiders van nu en de toekomst

De dynamiek in de markt en maatschappij vraagt om duidelijkheid en stevigheid. Leiders die richting kiezen, visie ontwikkelen, resultaten halen en verantwoordelijkheid nemen én durven te geven. Het is tijd voor verantwoordelijk leiderschap.

Hr oplossingen leiderschap Header

Diepgaande inzichten in leiderschapsstijl, vaardigheden en groeipotentieel

De juiste leider op de juiste plek in de organisatie is cruciaal voor het succes en groei van individuen, teams en organisaties. GITP helpt bij het ontdekken, ontwikkelen en begeleiden van waardevolle leiders. We combineren wetenschappelijk gevalideerde online assessments met de kennis en ervaring van onze executive adviseurs. Zo verzamelen we inzichten en voorzien we jou van een gericht advies voor selectie en ontwikkeling van leiders voor jouw organisatie.

Onze leiderschapsproducten

Diensten assessments 700x404px

Assessments

Leiderschapsassessments geven een antwoord op cruciale selectievragen en een totaalbeeld van de profielmatch, talenten, ontwikkelpotentieel, kwaliteiten, leiderschapsstijl en kansen en risico’s van een kandidaat voor deze strategische functie.

Diensten training overzicht

Training

Je wilt dat de leiders in jouw organisatie in staat zijn om de strategie te operationaliseren, medewerkers te inspireren en ontwikkelen en resultaat te realiseren. GITP biedt leiderschapsprogramma’s in elke organisatiecontext.

Diensten coachen 700x404px

Coaching

Coaching is een effectief middel om de ontwikkeling van de leiders in jouw organisatie te bevorderen en versnellen. De executive coaches van GITP helpen bij het duiden én beantwoorden van onderliggende vragen om ontwikkeling in gang te zetten.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001