GITP Academy: Leer inzichten uit assessments duiden en gebruiken

Zelf kunnen werken met online assessments biedt je snelheid en flexibiliteit. Met de resultaten voer je betere gesprekken met deelnemers en kun je vacaturehouders gericht adviseren. Maar hoe waarborg je de kwaliteit en betrouwbaarheid zonder advies of hulp van een assessmentpsycholoog? In de GITP Academy leer je assessmentresultaten interpreteren én gebruiken.

Diensten gitp academy Header

Een vliegende start

Een kwalitatief goede test geeft nog geen garantie voor een goed onderbouwd selectiebesluit of ontwikkeladvies. Alles valt of staat met degene die de rapportage interpreteert en bespreekt met de deelnemer. In de GITP Academy volg je (gratis) de basis e-learning waarmee je de wetenschappelijke inzichten uit assessments leert duiden. Daarmee zijn de assessments die je laat uitvoeren écht van toegevoegde waarde en bieden ze inzichten om op verder te bouwen.

Verdieping om vaardigheden te ontwikkelen

Aansluitend op de basis e-learning vind je in de GITP Academy een verdiepende training voor de verschillende online assessments. In deze training gaan we in op jouw praktische vragen en oefenen we de vaardigheden gericht op het objectief bespreken van de assessmentresultaten met de deelnemer. Tijdens een online simulatie breng je de opgedane inzichten in de praktijk, krijg je persoonlijke feedback en ontvang je na afronding een certificaat.

Assessments talentmatch 700x404px

Verdieping: Match

In de verdiepingstraining Match leer je om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in het talent van de deelnemer en deze te matchen met competenties en de functie.

Assessment development accelerator 700x404px

Verdieping: Develop

In verdiepingstraining Develop leer je hoe je samen met de deelnemer duiding geeft aan talenten en werkgedrag, gericht op ontwikkeling.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001