Al onze diensten overzichtelijk op een rij

Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen, trainers en hoogwaardige Talent Analytics.

Diensten onze diensten Header

De kracht van slimme tools en deskundig advies

GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs en trainers optimaal te laten samenwerken met slimme tools techniek en data. De door ons ontwikkelde assessments geven inzicht en ons platform verzamelt talentdata. Specialisten geven duiding aan verkregen inzichten en deskundig advies bij het zetten van de volgende stap bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent om jouw organisatie te laten groeien.

Diensten assessments 700x404px

Assessments

Neem onderbouwde HR-beslissingen bij het selecteren, inrichten, ontwikkelen en behouden jouw team(s). Verkrijg echt inzicht in het talent en het groeipotentieel van jouw kandidaat of medewerkers.

Diensten trainingoverzicht 700x404px

Trainingen

Ga voor groei, ontwikkel je talent. Er is altijd iets te leren, over je functie en over jezelf. Jezelf ontwikkelen draagt bij aan persoonlijke groei. Of het nu gericht is op je carrière of op persoonlijk vlak, dat is aan jou. GITP helpt je verder.

Diensten incompany maatwerk 700x404px

Incompany trainingen

Hoe laat je medewerkers groeien en steeds betere resultaten behalen?Jouw uitdaging vraagt om een partner die meedenkt, de juiste vragen stelt, de groeikracht van jouw medewerkers activeert en jouw team(s) en organisatie naar een hoger niveau brengt.

Diensten hr analytics 700x404px

Talent analytics

Talent data uit assessments geeft een schat aan informatie om de performance van teams en organisaties te verbeteren. Gebruik data voor biasfree recruitment, effectieve ontwikkelstrategieën en behaal organisatiedoelen vanuit onderbouwing.

Diensten hr consultancy 700x404px

Talent consultancy

Laat je adviseren en ondersteunen bij de implementatie van HR-oplossingen voor het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent van medewerkers, teams en organisaties.

Diensten coachen 700x404px

Coaching

Gericht ontwikkelen van talent met een coach. Een effectief middel om ontwikkeling te bevorderen en te versnellen.

Diensten tip 700x404px

Talent Intelligence Platform

Inzicht in talent en groeikracht via één omgeving:

  • Live en online assessments bestellen
  • Snel en eenvoudig regelen
  • Altijd inzicht in voortgang van deelnemers
  • Opbouwen van talentdata
Diensten gitp academy 700x404px

GITP Academy

Maak kennis met de kracht van online assessments. Leer de inzichten uit online assessments duiden en gebruiken. Neem betere (selectie)beslissingen en werk aan onderbouwde ontwikkeling van medewerkers met de inzet van online assessments.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001