GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Brigitte Heldeweg

"Hoe kijkt u en van waaruit handelt u?"

Brigitte Heldeweg

Brigitte Heldeweg is bedrijfskundige en binnen GITP Development en Training verantwoordelijk voor de producten `Feedback geven en ontvangen`, `Optimaal en Energiek vergaderen` en `Assertief en sensitief optreden`. Daarnaast verzorgt zij tevens trainingen op het gebied van projectmatig werken, leidinggeven, adviseren, effectief beinvloeden en communiceren.

In alle trainingen is haar drijfveer om deelnemers authentiek te laten communiceren om zo hun doelen te kunnen bereiken. Zij heeft voorafgaand aan haar functie als trainer/adviseur jarenlang gefunctioneerd als manager en als opleidingsadviseur. Zij kan in haar trainingen naast inhoudelijke vakkennis dus ook teruggrijpen op haar eigen werkervaring. Dit geeft een verdieping in de training.

In training en coaching brengt zij mensen graag in beweging. Hoe kijkt u en van waaruit handelt u? Is de fles halfvol of halfleeg? Van deelnemers krijgt zij regelmatig feedback dat zij tegelijkertijd zeer confronterend kan zijn maar wel een veilige sfeer weet te creëren. Door deze combinatie worden deelnemers gestimuleerd om met hun leerdoelen aan de slag te gaan. Zij gaat graag met mensen aan de slag die iets willen leren, maar nog niet weten hoe ze dit in actie kunnen omzetten. Ze maakt mensen daarbij attent op de belemmerende gedachten die hen ervan weerhouden om nieuw gedrag in te zetten. Zo leren ze niet alleen nieuwe vaardigheden en gedrag, maar kunnen ze er zelf bewust voor kiezen hoe en wanneer men deze inzet. Zo wordt een blijvende interne verandering gestimuleerd.

Kennisdomein:

  • Projectmatig werken
  • Leidinggeven
  • Adviseren
  • Effectief beinvloeden en communiceren