088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Adviseur, Trainer & Coach

"Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. Alleen door jezelf te durven laten zien, kun je eindelijk in je kracht komen en groeien."

Ik leef deze zin, door ook als trainer op passende wijze mijn eigen ervaringen in te brengen in mijn trainingen. Hierdoor ontstaat er een veilige sfeer waarin deelnemers ook open durven zijn, in plaats van sociaal wenselijk, en zich gaan ontwikkelen.

Ik ontwerp samen met mijn opdrachtgevers hedendaagse en dynamische ontwikkeltrajecten die aansluiten bij de ontwikkelvraag van de doelgroep. Door mijn achtergrond als acteur en dramadocent werk ik makkelijk met ervaringsgerichte werkvormen die een deelnemer of coachee een leerervaring geeft die beklijft. In plaats van lang uit te leggen over de theorie, laat ik mensen zoveel mogelijk doen en ervaren, zo leer je volgens mij het meest. Daarnaast werk ik graag met humor, om me te verbinden met de cursisten en om het speels te houden. Ik geloof dat je makkelijker leert, als je leren leuk maakt.

Deelnemers en klanten ervaren mij als verbindend, eerlijk, enthousiast en als een analytisch scherpe trainer die durft te benoemen wat er onder water speelt.

Kennisdomein:

  • Persoonlijk Leiderschap
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Communicatie- en presentatievaardigheden
  • Samenwerken en feedback
  • Coaching en Voice-dialogue
"Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. Alleen door jezelf te durven laten zien, kun je eindelijk in je kracht komen en groeien."
L.DE.VRIES@GITP.NL