Portfolio ot

Vanaf 2024 een nieuw aanbod Open Trainingen bij GITP

Vanaf nu is het geheel vernieuwde Open Trainingen aanbod van GITP boekbaar en we zijn trots om dit aan te kondigen. Vorige jaar hebben we een uitgebreid klantonderzoek uitgevoerd om te begrijpen wat de wensen en behoeften zijn van de deelnemers. Met deze waardevolle inzichten hebben we ons trainingsaanbod aangepast en geoptimaliseerd. Het resultaat is een gevarieerde selectie van 15 trainingen die zich richten op thema’s als communicatie, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en coachen.

Gericht ontwikkelen: eendaagse en tweedaagse trainingen

Het nieuwe portfolio voor 2024 omvat zowel eendaagse als tweedaagse trainingen. In onze eendaagse sessies behandelen we gerichte onderwerpen, zodat je als deelnemer met concrete actiepunten naar huis gaat. Zo kan je na de training direct aan de slag om al het geleerde in de praktijk toe te passen.

Als je dieper wilt duiken en jezelf uitgebreider wilt ontwikkelen, bieden we tweedaagse trainingen aan. Deze omvatten een voormeting om jouw behoeften te bepalen, persoonlijke intakegesprekken om leerdoelen vast te stellen. Bij de tweedaagse training is ook vaak een trainingsacteur betrokken, zodat je direct de skills kunt oefenen. Dit maakt het leerproces extra effectief en waardevol.

Nieuw jasje en frisse opties

Onze meest populaire trainingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Dit geldt voor onder andere de trainingen Leidinggeven: de essentie, Effectief beïnvloeden en Persoonlijk Leiderschap. In het verleden boden we twee varianten aan, namelijk ‘standaard’ en ‘intensief’. Dat is bij het nieuwe portfolio niet meer het geval, van alle tweedaagse trainingen is er maar één variant. Dit maakt het verschil tussen de trainingen helder en overzichtelijk.

Er zijn ook een aantal volledig nieuwe trainingen toegevoegd aan het aanbod.
Dit zijn drie eendaagse trainingen:


En drie tweedaagse trainingen:

Inschrijven nu mogelijk!

Je kunt je vanaf nu direct inschrijven voor een van onze nieuwe trainingen die gepland staan voor 2024. Dat kan snel en eenvoudig via onze website. Het bestaande aanbod loopt tot eind 2023. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en samen met jou aan je persoonlijke groei te werken!

Bekijk de nieuwe trainingen
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001