Image004

GITP’s prestaties in de MT1000-ranglijsten

Het is met trots dat we onze recente successen in de MT1000-ranglijsten onlangs aankondigen op LinkedIn met een reactie van Algemeen Directeur Else Slegers. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor ons team en onze klanten? We zijn er wat dieper in gedoken en van twee van onze MT-leden en een gewaardeerde klant hun perspectief gekregen.


“Deze award bevestigt voor mij de toewijding en deskundigheid van alle medewerkers bij GITP, die dagelijks samen hun expertise en energie aanwenden om Nederlandse organisaties te ondersteunen in de dynamisch veranderende arbeidsmarkt.” zegt Ivo Winkes, Manager Business Innovation.

Zijn enthousiasme wordt gedeeld door Alexandra de Mul, Manager Talent Solutions: “Echt een hele mooie mijlpaal, deze posities in MT1000. We hebben net ons 75-jarig bestaan gevierd en dit is het bewijs dat GITP fier bovenaan de markt staat als referentiepunt voor 'Inzicht en Ontwikkeling'."

Dit succes is een viering van onze geschiedenis, ons heden en onze toekomst. Ons voortdurend streven naar verbetering, betrokkenheid bij klantbehoeften en innovatie is de sleutel tot ons succes.

“Deze ranglijst motiveert ons dan ook om onverminderd in te zetten op de strategische personeelsbehoeften van organisaties. We zijn vastberaden om selectieprocessen in Nederland naar een hoger professioneel niveau te tillen en om individuele talenten en teams, inclusief leidinggevenden, verder te helpen groeien en ontwikkelen. Hier ligt voor organisaties vaak nog een ongekend groot potentieel. Want 'als je goed kijkt, zie je meer' – voegt Ivo Winkes eraan toe.

Contactpersoon Ellen Vervest, teammanager HR Specialisten van onze gewaardeerde klant DELA, deelt haar perspectief: "De samenwerking met GITP is gebaseerd op partnerschap. GITP denkt met ons mee als het gaat om het best passende product om ons te ondersteunen in het werving en selectieproces."

De rode draad in ons succesverhaal is onze toewijding aan talentontwikkeling en inclusie. Alexandra de Mul benadrukt dit: "GITP streeft naar diversiteit en inclusie in elk aspect van ons werk en geloven in een werkklimaat waar ieders talent tot volle bloei kan komen."

Wij zijn vastbesloten om verder te gaan, te groeien en te blijven innoveren in een wereld die voortdurend evolueert. GITP is en blijft het baken van betrouwbaarheid, kwaliteit en succes voor onze gewaardeerde klanten en partners. Het is ons gezamenlijke avontuur, en we kunnen niet wachten om nog meer hoogtepunten met jullie te delen.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001