Tevredenheidmeting tip

Online selectie assessment ‘Talent Match’ maakt recruitmentproces bias free

Deelnemers van de Talent Match ervaren dat ze een gelijke kans hebben bij het maken van de test. Deze ervaringen rondom kans gelijkheid worden hoog beoordeeld: 8,6.

Een van de belangrijkste kernwaarden van onze (online) assessments, en GITP algemeen, is de nadruk op gelijke kansen voor iedereen, ongeacht de afkomst, gender, leeftijd en andere persoonlijke kenmerken/ voorkeuren. Uit een tevredenheidsmeting onder deelnemers blijkt dat de Talent Match een 8,6 heeft gescoord op het gebied van de ervaring van gelijke kansen. Dit betekent dat iedereen, ongeacht de persoonlijke achtergrond, een gelijke kans heeft om alle vragen van het assessment op dezelfde manier te begrijpen. Dit is een belangrijke stap op het gebied van objectief selecteren tijdens het wervingsproces.

Naast gelijke kansen is de ‘Talent Match’ ook geëvalueerd op andere aspecten. Hieronder vallen onder andere de kwaliteit van de rapportage die aan de deelnemers werden versterkt en de gebruikerservaring van het Talent Intelligent Platform (TIP). Maar ook de mate van het effect van de rapportage op het zelfinzicht van de deelnemers en hun motivatie om te blijven ontwikkelen.

We blijven ons richten op continue verbetering om ervoor te zorgen dat de Talent Match, en al onze andere assessments, een waardevol instrument blijft voor het ontdekken en ontwikkelen van talent.


Over de Talent Match

De Talent Match is een online selectie assessment waarmee je in één oogopslag ziet wat voor (verborgen) talenten kandidaten in huis hebben en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. De basis van het assessment is een persoonlijkheidsmeting en kan aangevuld worden met inzicht in cognitieve capaciteiten en/of drijfveren.

Zelf de Talent Match ervaren? Probeer nu vrijblijvend! Vul het formulier in en ontvang de vragenlijsten in je mailbox. Na het invullen ontvang je een persoonlijke rapportage.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001