Training

De nieuwe trainingen van GITP: bewandel je eigen groeipad

Eerder heb je mogelijk al gelezen over het nieuwe trainingsportfolio van GITP. In deze update willen we dieper ingaan op de inhoud van de trainingen en hoe deze zijn opgebouwd.

Thema’s
Bij GITP richten we ons met onze trainingen op vier kernthema’s die de hoekstenen vormen van persoonlijke en professionele ontwikkeling:

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Coachen
  • Leidinggeven
  • Communicatie

Binnen deze thema’s bieden we een gevarieerd scala aan trainingen die aansluiten bij verschillende doelstellingen en competenties.

Opbouw
Het portfolio is ontworpen met flexibiliteit in gedachte. Dit stelt jou in staat om je eigen unieke groeipad te creëren. Combineer 1 en 2-daagse trainingen vanuit verschillende thema’s of zoek de verdieping met training(en) binnen één thema of zelfs binnen 1 onderwerp. Wat je ook kiest, de trainingen zijn zo opgezet dat je ze in elke gewenste volgorde kunt volgen, in welke combinatie dan ook.

Inhoud
Elke training start met een nulmeting, waarbij aan de hand van een online assessment jouw persoonlijkheid, talenten en drijfveren in kaart gebracht worden ten opzichte van jouw leerdoel(en). Tijdens de bijeenkomsten werk je vaak met een ervaren trainingsacteur om praktische oefeningen te doen. Ook ga je voor, tussen en na de training zelf aan de slag met de theorie en praktische oefeningen.

Goed nieuws! Je kunt je nog steeds inschrijven voor ons trainingsaanbod van dit jaar, en de inschrijvingen voor ons nieuwe trainingsaanbod van 2024 zijn ook al geopend. Grijp deze kans om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost te geven.

Bekijk het trainingsaanbod
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001