GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Steven Wijnheijmer

Werkzaam op het terrein van Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management.

Steven Wijnheijmer

Steven Wijnheijmer (1959) is senior adviseur, arbeidsmarktdeskundige en coach bij GITP. Hij begeleidt organisaties bij het invullen van posities op bestuurlijk-, directie- en managementniveau. Dat kan een regulier search- en selectievraagstuk zijn, maar vaak is de materie complexer.

Goed doorgronden wat missie, visie en organisatiedoelstellingen zijn en waar eventuele pijnpunten zitten. Ook de soms minder makkelijk benoembare zaken als cultuur en waarden boven water krijgen. Niet schromen om kritisch te zijn in de vraagstelling en heldere beelden terugkoppelen. Dan komen we verder.

Ook in gesprek met kandidaten in de arbeidsmarkt diep graven: wat zijn de werkelijke kwaliteiten en welke uitdagingen gaan ze voor, welke behoefte leeft er, wanneer komen ze tot hun recht, wat is de echt toegevoegde waarde, met name in kritieke situaties en hoe sluit dat aan op de vraagstelling. Diepgang in alle facetten en vaak in situaties waar het niet direct eenvoudig is.

Steven Wijnheijmer is werkzaam op het terrein van Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management.

Executive Expertise

Executive Expertise bestaat uit een dedicated team consultants die hun sporen hebben verdiend als adviseur op het niveau van toezicht, bestuur en directie in diverse markten. Deze experts op het gebied van governance en leadership geven advies op executive level over verschillende klantvragen en kunnen daarbij een passende dienstverlening bieden.

Kennisdomein:

  • Coaching & advies
  • Arbeidsmarktdeskundige
  • Executive Search
  • Interim Management