GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Norbert Nielen

"Al ruim 35 jaar ben ik bezig met wat mensen beweegt."

Norbert Nielen

Al ruim 35 jaar ben ik bezig met wat mensen beweegt. Daarbij heb ik me in eerste instantie gericht op het individu, daarna op teams en groepen in organisaties. Mijnfocus is in de loop van de tijd verschoven van het begrijpen en beoordelen van gedrag naar het ondersteunen van ontwikkeling van mensen. Ik ben enormnieuwsgierig naar het potentieel van mensen en hoe ik hun kan helpen om dit te ontwikkelen.

Persoonlijke effectiviteit en teameffectiviteit

Mijn ideaal is dat mensen het werk doen dat écht bij ze past, zodat ze zelf met veel plezier werken, maar dat ook hun omgeving en organisatie zoveel mogelijkprofiteert van hun talenten. Persoonlijke effectiviteit en teameffectiviteit zijn voor mij kernbegrippen. In mijn eigen ontwikkeling heb ik een grote reeks methoden entechnieken geleerd om anderen mee te ondersteunen, vandaar dat ik mezelf wel eens als ontwikkeljunkie omschrijf. Mensen ervaren mij als helder, rustig,vertrouwenwekkend, deskundig en enthousiast over de mogelijkheden van persoonlijke ontwikkeling.

Combinatie van westers en oosters

Op dit moment in mijn ontwikkeling ben ik zeer enthousiast over benaderingen met de combinatie van elementen uit de westerse psychologie en oostersespiritualiteit. In die combinatie zit mijns inziens een grote kracht die mensen helpt om te doen wat nodig is in plaats te doen wat ze nodig hebben. En dat is iets waarwij met zijn allen in Nederland veel plezier van kunnen hebben.