GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Alec Serlie

"Op een zuivere manier in kaart brengen wat iemand wil, wie iemand is en wat iemand kan."

Alec Serlie

Alec Serlie is manager Research bij GITP en als arbeids- en organisatiepsycholoog verbonden aan de Erasmus Universiteit. Serlie deed onderzoek naar onder andere de schaduwzijde van talent en de relatie tussen jonge managers en oudere werknemers. Daarnaast heeft hij ook enkele publicaties op zijn naam staan.

Inzicht en ontwikkeling

"Bij GITP Research ontwikkelen we instrumenten en methoden om op een zuivere manier in kaart te brengen wat iemand wil, wie iemand is en wat iemand kan. We maken daarbij gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten en nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo was GITP één van de eersten die via serious gaming, complexe compententies, in kaart bracht. Via loopbaanportals en e-learning geven we individuen de gelegenheid om zelf aan hun carriere te werken. Het herkennen van kwaliteiten in mensen en het ontwikkelen ervan staat in al onze producten centraal. Kortom, inzicht én ontwikkeling."

Executive Expertise

Executive Expertise bestaat uit een dedicated team consultants die hun sporen hebben verdiend als adviseur op het niveau van toezicht, bestuur en directie in diverse markten. Deze experts op het gebied van governance en leadership geven advies op executive level over verschillende klantvragen en kunnen daarbij een passende dienstverlening bieden.