GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Laura de Vries

"Alleen door uzelf te durven laten zien, kunt u uiteindelijk in uw kracht komen en groeien."

Laura de Vries

Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. Alleen door uzelf te durven laten zien, kunt u uiteindelijk in uw kracht komen en groeien. Een fascinatie voor wat mensen drijft en hun ontwikkeling staat centraal in alles wat ik doe. Vanuit mijn achtergrond als acteur en drama-docent ben ik me gaan verdiepen in het coachen/trainen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Leren door te doen en te ervaren

Ik vind het geweldig om mensen weer in contact te brengen met zichzelf, zodat ze ook binnen hun werkomgeving echt vanuit hun kracht kunnen handelen. Verschillende dramamethodieken bieden een heel mooi aanvullend middel om dit te bereiken. In plaats van lang uit te leggen over de theorie, laat ik mijn deelnemers zoveel mogelijk doen en ervaren, zo leer je volgens mij het meest.

Leren leuk maken

Vertrouwen en ruimte geven is voor mij het uitgangspunt van trainen. Ik creëer daardoor een veilige sfeer in mijn trainingen, waarin iedereen zich durft te laten zien. Daarnaast werk ik graag met humor, om me te verbinden met de cursisten en om het speels te houden. Ik geloof dat je makkelijker leert, als je leren leuk maakt. Deelnemers en klanten ervaren mij als vertrouwenwekkend, eerlijk, enthousiast en als iemand met een heldere blik.

Kennisdomein:

  • Organisatieontwikkeling
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Coaching
  • Communicatie