Dashboard rapportage

Talent Match Dashboard Rapportage: Meer Inzicht in één Oogopslag

Vanaf volgende week is de Talent Match Dashboard rapportage beschikbaar op het Talent Intelligence Platform (TIP) van GITP. De resultaten van het Talent Match assessment zijn in één oogopslag te bekijken in een overzichtelijke samenvatting. Bovendien hebben we nu ook inzicht in teamrollen en ontwikkelpotentieel toegevoegd aan de Talent Match Dashboard rapportage. Dit inzicht wordt standaard en kosteloos meegeleverd bij het Talent Match assessment op TIP, waardoor onze online assessments nog meer toegevoegde waarde en inzichten bieden om op voort te bouwen!

Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Meer inzicht: We bieden inzicht in de teamrollen die van nature het beste bij de deelnemer passen, samen met de potentie om competenties te ontwikkelen. Ook voorzien we tips over hoe de deelnemer zich verder kan ontwikkelen.
  • Direct inzicht en mogelijkheid tot verdere verdieping: Via een beknopte samenvatting krijg je onmiddellijk inzicht in de resultaten van het assessment van je deelnemer. Indien gewenst, kun je dieper in de details duiken.
  • Leesbaar en begrijpelijk: We presenteren complexe informatie op een grafische en aantrekkelijke manier, waardoor deze gemakkelijker te interpreteren en begrijpen is.
  • Rapportage in PDF blijft beschikbaar: Je kunt de assessmentresultaten nog steeds in PDF-formaat downloaden, bijvoorbeeld als naslagwerk of voor medewerkersdossiers.

Welkom in de wereld van Plug & Play HR
Als HR-professional wil je beschikken over slimme tools die je snel voorzien van concrete antwoorden, zodat je betere beslissingen kunt nemen en aandacht kunt besteden aan de ontwikkeling, innovatie en transformatie van talenten, teams en organisaties. Je streeft naar een uitstekende ervaring voor kandidaten en de beschikbaarheid van professioneel advies wanneer je dat nodig hebt. Dit alles komt samen op het Talent Intelligence Platform.

Op TIP kun je, naast de live assessments van GITP, nu ook online assessments bestellen. Je vraagt eenvoudig en snel assessments aan die inzicht bieden in de talenten en het ontwikkelpotentieel van kandidaten en medewerkers. In de GITP Academy volg je gratis de basis e-learning, waarbij je leert hoe je assessmentresultaten kunt interpreteren én gebruiken. Hierdoor kun je betere (selectie)beslissingen nemen en actief werken aan de gefundeerde ontwikkeling van medewerkers. Het zelf kunnen werken met online assessments biedt je snelheid en flexibiliteit. Met de resultaten voer je betere gesprekken met assessmentsdeelnemers en kun je gericht advies geven aan vacaturehouders.


Aan de slag met online assessments via het Talent Intelligence Platform


Ben je nieuwsgierig naar de online assessments op TIP en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Vul het formulier in, en ons Sales Support team neemt contact met je op om samen jouw account te activeren.

Werk je al met de online assessments van GITP via de GITP Self Service Portal? Vanaf september ontvangen de eerste klanten een uitnodiging om over te stappen naar TIP.

Om aan je aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met jouw gegevens omgaan vind je in onze Privacy policy *

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001