088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

PiCompany en GITP samen in één organisatie

PiCompany en GITP samen in één organisatie

Sinds 2010 maakt PiCompany deel uit van GITP. Tot nu toe opereerden beiden als zelfstandige organisaties. In 2022 laten we PiCompany en GITP samengaan in één organisatie met een breed portfolio op het gebied van talentmanagement. Dat ziet er als volgt uit.

PiCompany wordt GITP

Begin 2021 lanceerden wij het Talent Intelligence Platform. Op dit platform werken opdrachtgevers, kandidaten en onze adviseurs samen aan talentmanagement. We zullen in 2022 onze online assessments ook integreren in onze dienstverlening, zodat u naast de live assessments eenvoudig ook de online assessments kunt inzetten. Het samenbrengen van het portfolio betekent een sterke verbetering van onze processen voor u als opdrachtgever en uw kandidaten. Ook lanceren wij in 2022 nieuwe diensten zoals GITP EasySelect en GITP Teamflow. We gaan u de komende maanden stap voor stap meenemen in alle ontwikkelingen.

Inzicht om op te bouwen

Met welk inzicht kunnen wij helpen?

GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs optimaal te laten samenwerken met de door ons ontwikkelde digital tools.