Onbeperkt aan de Slag

Onbeperkt talent kan onbeperkt aan de Slag!

Recentelijk is GITP een inspirerend partnerschap aangegaan met Onbeperkt aan de Slag, want iedereen heeft talent.. je moet het alleen zien. Onbeperkt aan de Slag is een organisatie met een missie: streven naar een inclusieve arbeidsmarkt, waarin talentvolle en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking gelijke kansen krijgen om hun potentieel te benutten. Dit partnerschap stelt ons dan ook in staat om samen met nog ruim 100 andere partners te werken aan een inclusievere toekomst.

Meet&Greet
Vanuit Onbeperkt aan de Slag worden een aantal keer per jaar Meet&Greets georganiseerd. Deze bijeenkomsten bieden een unieke kans voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar te ontmoeten en te verbinden en mogelijkheden te ontdekken.

Dinsdag 27 juni namen we als nieuwe partner voor het eerst deel aan een Meet&Greet, die plaatsvond op het kantoor van Rijkswaterstaat in Utrecht. Het was een inspirerende bijeenkomst waar gemotiveerde werkzoekenden en werkgevers de gelegenheid kregen om hun motivatie te presenteren. GITP’s HR-professionals Femke en Julia, gingen met veel nieuwsgierigheid het evenement in en voerden openhartige gesprekken met verschillende deelnemers. Vooral om inzicht te krijgen in vragen als ‘Wat vinden de kandidaten leuk, wat drijft hen en wat hebben zij nodig om hun werk te kunnen doen?’. Binnen GITP stonden namelijk verschillende vacatures open waarin mogelijk een match zou kunnen zijn. "De Meet&Greet was een mooie, eerste kennismaking met Onbeperkt aan de Slag, waar veel kandidaten lieten zien dat een arbeidsbeperking je niet hoeft te beperken in het enthousiasme in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging'' aldus Julia.

Voor nu is er helaas geen match tot stand gekomen met de openstaande vacatures, maar deze gesprekken hebben geïnspireerd om ‘onbeperkt aan de slag’ te gaan en verder te ontdekken.

Samen naar een inclusieve toekomst
Het partnerschap met Onbeperkt aan de Slag markeert een belangrijke stap in ons streven naar een inclusievere toekomst. In de komende tijd zullen we actief deelnemen aan meer Meet&Greets, waar we hopen nog meer talentvolle werkzoekenden te ontmoeten waaruit mogelijk een match ontstaat. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin iedereen, ongeacht achtergrond of beperking, gelijke kansen krijgt en gewaardeerd wordt om zijn/ haar/ hen unieke bijdrage.

Wil je meer weten over Onbeperkt aan de Slag of zelf ook partner worden? Kijk dan op Onbeperkt aan de Slag | Een totaaloplossing op het gebied van inclusie en werk.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001