Syngenta enkhuizen update mei

Syngenta start samen met GITP een leiderschapsprogramma voor startende leiders

Syngenta, een organisatie actief binnen de agri-business, is in mei samen met GITP een leiderschapsprogramma voor startende leiders gestart. 30 managers krijgen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op het gebied van leiderschapscompetenties. Deze competenties zijn afgeleid van de door Syngenta opgestelde Leadership Values.

De kersverse leiders zijn recentelijk aangesteld in hun nieuwe rol en door middel van het programma kunnen ze zich verder ontwikkelen als leidinggevende waarbij eigen talent centraal staat. Er zal eerst in kaart gebracht worden welke talenten de leidinggevenden al benutten, welke nog niet en welke talenten ze nog willen ontwikkelen. Dit wordt gedaan met de Talent Match waar drijfveren en persoonlijkheid worden getest. Aan de hand van deze resultaten worden de persoonlijke leerdoelen opgesteld. Het traject zal starten met een gezamenlijke kick-off met GITP, Syngenta en de deelnemers. Tijdens de kick-off zal het programma, de leerdoelen en de verwachtingen voor de deelnemers besproken worden.

Binnen het programma wordt er aandacht besteedt aan o.a. leiderschapsstijlen en dilemma’s van leiderschap. Communicatieve vaardigheden worden verder ontwikkeld door middel van het interactieve simulatiespel ‘Communicatiestijlen’. Hiermee krijgen ze inzicht in hun eigen communicatiestijl en wendbaarheid ten opzichte van hun gesprekspartners en bij alle trainingen wordt er vooral veel geoefend. Vaardigheden leer je namelijk het beste door het uit te voeren.

Aan het einde van het traject zal er nog een afsluitend gesprek plaatsvinden. Hier staat het borgen van de doorgemaakte ontwikkelingen centraal en zal bepaald worden wat er nog nodig is om al het geleerde toe te blijven passen in de praktijk. Want het is bij dit programma natuurlijk wel belangrijk dat alle opgedane kennis en vaardigheden daadwerkelijk (kunnen) worden toegepast op de werkvloer.

Meer weten? Wij helpen je graag.

1606246668497

Lisan Baljeu

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Talent can't be taught, but it can be awakened. Graag help ik organisaties met het vergaren van inzicht in talentmanagement.

Talent can't be taught, but it can be awakened. Graag help ik organisaties met het vergaren van inzicht in talentmanagement.

l.baljeu@gitp.nl
Jasper bouter gitp

Jasper Bouter

Business Development Manager

-

j.bouter@gitp.nl
Neha singh

Neha Singh

Business Development Manager

-

n.singh@gitp.nl
Image

Eric Pezik Pajoow

Business Development Manager

Geluk is geen kant en klaar product dat aan komt waaien. Geluk, daar moet je aan werken en komt voor uit je eigen acties. (Dalai Lama)

-

E.PezikPajoow@gitp.nl
Floortje Snels 3343

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001