Iso 9001 kwailteit

GITP vernieuwt ISO 9001 kwaliteitskeurmerk

Deze maand is het ISO 9001:2015 kwaliteitskeurmerk voor drie jaar vernieuwd, wat betekent dat wij onze klanten de garantie kunnen geven dat de werkprocessen en systemen zo zijn ingericht dat de beloofde kwaliteit kan worden geleverd en dat er continue verbetering plaatsvindt. In dit artikel lees je meer over het belang van dit keurmerk voor GITP en onze klanten.

GITP staat voor hoogwaardige dienstverlening van hoge kwaliteit. Daarom zijn we er trots op te kunnen melden dat ons ISO 9001:2015 kwaliteitskeurmerk deze maand weer voor drie jaar vernieuwd is. Met dit keurmerk geven we onze klanten al sinds 1996 de garantie dat we onze werkprocessen en systemen zo inrichten dat we de beloofde kwaliteit kunnen leveren en continue gericht zijn op verbetering. Om dit keurmerk te mogen voeren, worden we jaarlijks onafhankelijk getoetst door externe, geaccrediteerde auditors van EIK Certificering. Zij namen al onze processen onder de loep, spraken meer dan 30 collega's en stelden daarna vast dat we op alle vlakken voldoen aan de normeisen die zijn vastgelegd in de ISO 9001 norm. Net als vorig jaar vonden de auditors geen normafwijkingen tijdens het onderzoek en ontvingen we diverse complimenten en kansen voor verdere verbetering. Dit betekent dat alles ook echt gaat zoals het zou moeten gaan. Wij beschouwen dit als onze 'licence to operate' voor al onze vormen van dienstverlening: live en online assessments, incompany en open trainingen, coaching, consultancy en HR Analytics.

Bij GITP zijn we voortdurend bezig met innovatie en verbetering van onze dienstverlening. We leren vooral veel van de feedback van onze klanten, zoals evaluaties en klantonderzoeken. Onze drive is om optimaal aan te sluiten bij hun wensen en behoeften. Op deze manier helpen we onze klanten om hun doelen te realiseren. Zowel nu, als in de toekomst. Dat is waar GITP voor staat en voor gaat.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001