Neurolytics

Samenwerking

GITP voegt de science based video assessments van Neurolytics toe aan de assessmentsprogramma’s voor pre-selectie, selectie en ontwikkeling.

Samenwerking

GITP en Neurolytics versterken elkaar in assessment innovatie

Neuroscience based video technologie toont match en geschiktheid voor functie, team en organisatie. HR-dienstverlener GITP en HR-tech start-up Neurolytics werken samen in een strategisch partnership waarbij de volgende generatie assessments van Neurolytics, waarin video, AI en neuroscience met elkaar samenwerken, worden gekoppeld aan het productportfolio van GITP om een unieke propositie te bieden.

GITP voegt de science based video assessments van Neurolytics toe aan de assessmentsprogramma’s voor pre-selectie, selectie en ontwikkeling. Klanten krijgen hiermee een breder en dieper inzicht op match tussen kandidaten en hun cultuur en (merk)waarden. Ook geven de videoassessments inkijk in de potentiele verloopneiging, stressbestendigheid en de match tussen kandidaten en het team. Voor kandidaten is het videoassessment een positieve leerervaring en doordat de video’s gebaseerd zijn op het employer brand van de klant, draagt Neurolytics bij aan een optimale employee experience.

CEO van GITP - Else Slegers - is blij met de samenwerking tussen Neurolytics en GITP.

‘Via deze samenwerking kunnen wij onze klanten laten kennis maken met innovatie en de volgende generatie assessments. Neurolytics laat zien dat menselijke expertise, advies en door data gegenereerde inzichten hand in hand samengaan. Daarnaast vinden wij het als GITP belangrijk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van HR-tech start ups als Neurolytics.’

Voor Felix Hermsen, founder van Neurolytics, is de samenwerking met GITP een belangrijke stap in de ontwikkeling van zijn organisatie.

‘Door deze samenwerking krijgen wij de kans aan te sluiten bij een leidend merk in de markt voor assessments. Daardoor kunnen we onze innovatieve oplossing en de waarde ervan laten zien aan een grote en bredere klantengroep en met de feedback die we krijgen zijn we in staat Neurolytics verder door te ontwikkelen.’

Neurolytics is ontstaan vanuit passie voor de mens en technologie, en werkt nauw samen met Universiteit Utrecht en Holland Startup. Begin dit jaar werd Neurolytics uitgeroepen tot Startup of The Year 2021 door MT/Sprout.

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen GITP en Neurolytics neem dan contact op met: Champal Gijzen, manager Customer Experience GITP: 06-317 50 484 of Felix Hermsen, founder Neurolytics: 06 - 57 48 2667.

meer informatie
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001