Vistacollege header1

GITP aan de slag met selectie- en ontwikkelassessments voor VISTA college

GITP verzorgt de komende jaren de selectie- en ontwikkelassessments voor VISTA College. Zowel voor werving van nieuwe medewerkers als voor de ontwikkeling van bestaande medewerkers van de Limburgse mbo-instelling. Daarmee levert GITP een belangrijke bijdrage aan het onderwijs van VISTA college en de toekomstige beroepsbevolking van Limburg

Met de gunning van deze aanbesteding breiden VISTA college en GITP hun bestaande samenwerking uit en zetten in op een duurzame relatie voor de komende vier jaar. VISTA college looft de flexibiliteit en klantgerichtheid van GITP. De mate waarin GITP proactief adviseert over procesverbeteringen, zichtbaar is voor-, en betrokken bij de medewerkers van VISTA college en hun uitdagingen, werden door de aanbestedingscommissie als grote pluspunten gezien.

Belangrijk voor VISTA college in de keuze, was dat GITP per kandidaat de match inzichtelijk maakt op basis van vooraf bepaalde competenties, de persoonlijke fit, de wendbaarheid en het aanpassingsvermogen van de kandidaat. Ook het Talent Intelligence Platform van GITP, waar alle beschikbare informatie over kandidaten en medewerkers in verzameld wordt, was een belangrijke factor in de beslissing om de samenwerking met GITP te versterken.

Aandacht voor medewerkers én studenten

Docenten moeten zich constant blijven ontwikkelen om de veranderingen in hun werk te omarmen. GITP ondersteunt hierbij door medewerkers concrete inzichten en handvatten voor hun ontwikkeling te geven. Daarmee verbeteren ze hun vaardigheden en ontwikkelen meer werkplezier. "Voor mij zijn ontwikkelassessments een cadeautje. Het geeft ons de mogelijkheid om het ontwikkelpotentieel van onze medewerkers te ontdekken en in kaart te brengen." zegt Patrick Smits, teamleider bij VISTA college.

Naast de assessments die GITP de komende jaren voor (potentiële) medewerkers van VISTA college uitvoert, worden ook studenten niet vergeten. Betrokkenheid bij het onderwijs, was voor VISTA college een belangrijk onderdeel van de aanbesteding. Floortje Snels, accountmanager bij GITP vertelt: “Ook gastcolleges en workshops over bijvoorbeeld sollicitatievaardigheden zijn onderdeel van de overeenkomst. Daarmee bieden we studenten de skills die ze direct kunnen inzetten bij de start van hun loopbaan.”

vlnr op de foto: Floortje Snels (business development manager GITP), José Nederpel en Rob Pouw (senior adviseurs assessments GITP), Anton Masius (HRD consultant VISTA college), Ron Eijkenboom (Human Resources Development Specialist, VISTA college), Patrick Smits (Teamleider VISTA college)

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001