088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP16

Strategisch Talentmanagement

HR is mensenwerk. Daarom kunnen klanten bij ons rekenen op een team van strategisch HR consultants.

Onze adviseurs hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen. Bijvoorbeeld in de context van het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent.

neem contact met mij op

Talentmanagement

Talentmanagement

Portret GITP7

Om snel en wendbaar in te kunnen spelen op marktontwikkelingen hebben organisaties inzicht nodig in (beschikbaar) talent, zodat dit optimaal benut en ontwikkeld kan worden.

Talenten, kwaliteiten en potentieel van mensen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar wel meetbaar.

 • Wat zijn de talenten of “high potentials” binnen uw organisatie en wat kenmerkt hen?
 • Welk groeipotentieel zit in het individu of in uw team?

Antwoorden die belangrijker zijn dan ooit, maar niet altijd makkelijk te vinden. Door talenten objectief meetbaar te maken én door talent data te analyseren, krijgen organisaties inzichten waarmee ze betere strategische onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Zowel op het niveau van organisaties en teams als medewerkers.

Wij geloven in de kracht van talent en dat er voor iedereen ruimte is om te schitteren. Wij begeleiden u binnen uw organisatie om hier richting aan te geven.

Vraag whitepaper 'Talentmanagement' aan

Competentie framework

Competentie framework

Context GITP5

Uw talent centraal door eenduidige en concrete taal

Met uw organisatie zoekt u continu naar nieuwe manieren om de concurrentie voor te blijven. Dat vraagt veel uw mensen. Soft skills (effectief gedrag/competenties) maken –naast kennis – het verschil. Bijvoorbeeld het talent om innovatief te denken, lef te tonen en in goede harmonie samen te werken. Het is dan ook erg belangrijk om deze skills te stimuleren. Maar hoe? U zit met vragen over competentiemanagement:

 • Om te blijven voorbestaan moet de afdeling wezenlijk veranderen, maar wat houdt zo’n verandering in? En hoe beginnen we?
 • Hoe brengen we gewenste gedrag in kaart, en hoe omschrijven we het?
 • We zouden graag aan alle functies het gewenste gedrag koppelen om mensen daarop te selecteren: is dat mogelijk?
 • Wat zijn nu eigenlijk de kernwaarden van onze organisatie en waar gaan we onze mensen organisatie breed op coachen en begeleiden in hun ontwikkeling?
 • Steeds als ik een online/live assessment aanvraag, krijg ik de vraag welke competenties ik centraal wil stellen. Is dat werkelijk zo belangrijk? En zo ja, kunnen jullie mij daarbij helpen.

Wij begeleiden u en uw team/organisatie graag bij dit traject!

Talent Analytics

Talent analytics als continu proces

Workforce Matching - Gratis workforce scan aanvragen

U wilt goed zicht op de kwaliteiten en talenten van uw medewerkers. Zoals persoonlijkheidskenmerken, cognitieve capaciteiten, competenties en drijfveren.

Talent Analytics biedt die inzichten. Met een systematische en data gedreven aanpak ondersteunen wij onderdelen van het HR-beleid, waaronder selectieprocedures, management development-programma’s en loopbaanpaden binnen een organisatie.

Op basis van wetenschappelijk gevalideerde online assessmenttools verzamelt GITP talent data van uw medewerkers, teams en organisatie. Daarmee genereert u krachtige inzichten om onderbouwd betere strategische HR-beslissingen te nemen. Zo kunt uw medewerkers gerichter inzetten en doorontwikkelen, zodat ze beter gaan presteren.

Wanneer u een stap verder gaat en talent analytics als continu proces inbedt in uw HR-organisatie, kunt u op basis van data-gedreven inzichten uw personeelsplanning blijvend scherp houden.

Snel resultaat met de juiste inzichten via onze digital tools

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kunt u gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

contact

Wij helpen u graag

Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl
Marjan van der Meer vierkant

Marjan van der Meer

sr. Adviseur

Mijn speciale belangstelling gaat uit naar thema’s als talentontwikkeling, mobiliteit en teamontwikkeling

Mijn speciale belangstelling gaat uit naar thema’s als talentontwikkeling, mobiliteit en teamontwikkeling. Mijn kwaliteiten zijn: analytisch, inlevend, flexibel, samenwerken.Vanuit het specialisme van onderwijskunde en bedrijfsopleidingen heb ik mij verbreed naar HRM en management. Na deze verbreding heb ik bewust gekozen voor verdieping en specialisatie nu als assessmentpsycholoog en coach.

Ik kan mij snel inleven in uiteenlopende organisaties vanuit mijn eigen werkervaring in diverse branches. Bovendien kan ik putten uit de diverse rollen die ikzelf in mijn loopbaan heb vervuld, zoals adviseur, projectleider, manager en P&O. Branches: technische branche, industrie, zorgorganisaties, overheid, zakelijke dienstverlening. Doelgroep: hoger management en professionals.

Kennisdomein:

 • Mobiliteit
 • Management Development
 • Talentontwikkeling
m.van.der.meer@gitp.nl
Marije Houwert 7733

Marije Houwert

sr. Adviseur

Mijn doel is om talent zichtbaar te maken.

Mijn expertise ligt bij assessments, loopbaanbegeleiding, coaching en teamontwikkeling. Mijn doel is om talent zichtbaar te maken en mensen inzicht te geven in de mogelijkheden om te blijven ontwikkelen. De context neem ik mee om ontwikkeling ook daadwerkelijk te vertalen naar succes voor het individu en de organisatie. In mijn begeleidingstrajecten pak ik een breed scala van thema ́s en vraagstukken op: talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, competentieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en zingevingvraagstukken. Ik heb daarbij aandacht voor ratio, emotie en fysieke kracht.

Kennisdomein:

 • Assessement
 • Loopbaanbegeleiding
 • Coaching en Teamontwikkeling
m.houwert@gitp.nl