088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Volg je gevoel, beslis met Easy Select

Hoe weet je nou of iemand dé perfecte kandidaat is voor de functie? En niet na 4 maanden je organisatie verlaat…. Je hebt je intuïtie, CV, een eerste indruk en vanaf eind september komt daar Easy Select bij. Met Easy Select weet je binnen 30 minuten of iemand de perfecte match is en dus de ideale kandidaat voor de functie. Veel bad hires, ontstaan niet door ongeschiktheid voor de functie, maar vooral uit een mismatch op cultuur- en teamfit. Easy Select zoomt daar juist op in.

Direct te gebruiken

Easy select kun je direct gebruiken in je sollicitatieprocedure.

Je selecteert de test, vult je gegevens in, geeft aan welke kandidaten je wilt laten testen, je bestelt de test en het testen start direct. Easy Select is zowel voor jou als werkgever als voor je kandidaten een snel en soepel proces. Direct na de test staan de rapportages klaar.

De rapportages zijn zo gemaakt dat je ze zelf kan gebruiken zonder hulp of tussenkomst van een adviseur, echt heel easy. In de testfase van Easy Select vond 81% van de recruiters en HR-adviseurs dat Easy Select bijdraagt aan een betere besluitvorming.

Direct inzicht

Zodra een kandidaat of kandidaten de test hebben afgerond ontvang je een online dashboard rapportage. In de online dashboard rapportage van Easy Select zie je in een oogopslag de matchingsscores van alle kandidaten. Die scores vertellen jou wat de kans is dat een kandidaat de functie met succes gaat vervullen.

De matchingsscore is opgebouwd uit:

  • Persoonlijk succesprofiel: Het talent van jouw kandidaat om effectief in werksituaties te zijn.
  • Daadkracht: Hoe voortvarend kan jouw kandidaat zaken realiseren?
  • Verbindingskracht: hoe gaat je kandidaat om met anderen en hoe zit het met samenwerken?
  • Eigenkracht: hoe gaat jouw kandidaat om met verandering of tegenslag?
  • Cultuur match past jouw kandidaat bij de cultuur van je organisatie of merk?
  • Team match hoe sluit jouw kandidaat aan bij je huidige team?

Wil je Easy Select een keer aan het werk zien? Vraag dan hier een demo aan.

Demo Aanvragen