Assessment voorbereiden: Haal het maximale uit je assessment

Haal het maximale uit een assessment door het oefenen van de online testen en vragenlijsten en het bekijken van de assessment-video. Zo weet je wat je kan verwachten.
Contact support assessment voorbereiden Header

Maak de gratis GITP oefentest

Wij adviseren je om voorafgaand aan het maken van je assessment de oefentest(en) van GITP te maken. Deze oefentest(en) zijn door ons ontwikkeld en zijn zowel inhoudelijk en als qua lay-out vergelijkbaar met de echte test. Onze oefentesten sluiten daarom het best aan op de test(en) die je straks gaat maken. Bovendien is het gebruik van deze oefentest(en) gratis!

LET OP! Er zijn diverse websites die oefentest-pakketten aanbieden. Met die pakketten kun je jezelf voorbereiden op het maken van een assessment. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met GITP. Het oefenmateriaal dat door deze partijen wordt aangeboden is niet door ons ontwikkeld en daarmee niet altijd representatief voor de testen die je straks gaat maken. Het gebruik van een andere oefentest dan de door ons aangeboden oefentesten is voor je eigen rekening en risico.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001