Header webinar talent analytics

Opname Webinar Talent Analytics voor beginners

In zeven stappen inzicht in talent op basis van data.

Anke Berden is HR manager die laat zien hoe zij bij LinkedLabels kortgeleden is gestart met Talent Analytics, en hoe daar met kleine stappen al bijzondere resultaten zijn bereikt.

People analytics is hot. Een zoekopdracht naar deze term levert meer dan 4 miljard (!) resultaten op. Die enorme interesse is niet gek. In andere sectoren, bijvoorbeeld marketing en sport, wordt data al jaren structureel ingezet voor betere resultaten. Ook binnen de arbeids- en organisatiepsychologie en HR neemt de vraag naar data toe. Maar waar begin je als je voor HR meer met data wilt doen?

GITP maakt talenten van mensen inzichtelijk en koppelt deze data aan de strategische vragen van de organisatie. We weten dus als geen ander hoe je Talent Analytics inzet en hoe het je kan helpen om je (organisatie)doelen te halen. Denk jij nu: “Heel interessant, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen!”? Bekijk dan de opname van het webinar.

Op dinsdag 10 mei én donderdag 19 mei organiseert GITP een informatieve sessie voor HR-medewerkers die graag meer willen doen met data en analyse. In zeven stappen laten Dimmy van Zanten (Chief Information Officer GITP) en Mark van Ieperenburg (Strategisch HR adviseur GITP) je kennismaken met de mogelijkheden van data en de kansen die het jouw organisatie biedt. We laten je aan de hand van praktijkvoorbeelden van andere organisaties en handige tips zien hoe je vandaag nog kunt beginnen met de inzet van Talent Analytics. Of je nu voor een grote multinational of voor een MKB’er werkt.

Meld je aan je nog aan voor het live webinar op 19 mei 12:00 - 13:00 uur.


We helpen je ook graag op weg in een adviesgesprek.

Plan een adviesgesprek met Mark of een van onze andere consultants om de uitdaging bij jouw organisatie te bespreken.
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001