222135 GITP Easy Select Keyvisual concept 05 b 2 kopieren

Easy Select: Wat maakt medewerkers succesvol in de praktijk?

Iemand vinden is al moeilijk, maar als iemand niet op de lange termijn slaagt binnen de organisatie, is het zonde van de moeite. Ga je hierbij af op je fingerspitzengefühl? Of wil je zeker weten? Wat maakt een medewerker nou echt succesvol? Deze vragen beantwoorden we in de webinar Easy Select op 8 november 14:00-14:30.

In dit webinar laten Remon van Asperen en Lolle Schakel van GITP zien hoe je met het krachtenmodel en de succes score van Easy Select ervoor kunt zorgen dat je betere beslissingen neemt. Volg je gevoel, beslis met data!

Easy Select van GITP is een data-gedreven recruitment tool die je helpt met het maken van een weloverwogen beslissing. Dit volledig digitale assessment brengt de professionele competenties van je kandidaten in kaart zodat jij de juiste kandidaat kan voorstellen: iemand die niet alleen passend is voor de functie maar ook past binnen het team. Snel, gemakkelijk en datagericht. Met Easy Select neem je met een gerust hart nieuwe collega’s aan. Volg je gevoel, beslis met data.

Voordelen

  • Krachten en aandachtspunten van de kandidaat overzichtelijk in kaart

  • Duidelijke, self-read rapportage die je digitaal kunt bekijken op alle devices en PDF

  • Aan het kandidaatprofiel gerelateerde vragen voor vervolgstappen in het sollicitatiegesprek.


Demo aanvragen

Wil je meer weten over Easy Select? Vraag dan een gratis demo aan. Onze adviseurs zitten klaar om je te helpen.
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001