088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Nieuwe koers zonder kabaal

Transities of herstructureringen gaan niet vanzelf. Onze ervaring in al die jaren is: focus op je workforce. Jouw mensen bepalen de succesratio van je geformuleerde strategie of koersverlegging.

Ook bij strategische organisatievraagstukken ondersteunen onze adviseurs je door een mix van consultancy, tooling en people analytics die transities versnelt, verbetert en de kans op succes vergroot door objectivering en het verkleinen van risico’s.

Bekijk onze oplossingen

Onze oplossingen

Workforce matching

Je wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt? Wie past het beste bij jouw nieuwe koers? Op welke positie? Wie kan herplaatst worden of doorgroeien naar een andere functie? Hoe voorkom je kostbare mismatches of onbewuste willekeur?

Onze strategisch HR adviseurs begeleiden je bij jouw strategische talentmanagement vraagstukken. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise, altijd ondersteund door objectieve talent data.

Meer informatie

Strategisch Talentmanagement

Wij geloven in de kracht van talent en dat er voor iedereen ruimte is om te schitteren. Wij begeleiden je binnen jouw organisatie om hier richting aan te geven.

Talenten, kwaliteiten en potentieel van mensen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar wel meetbaar. Door talenten objectief meetbaar te maken én door talent data te analyseren, krijgen organisaties inzichten waarmee ze betere strategische onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Zowel op het niveau van organisaties en teams als medewerkers.

meer informatie

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met je eigen account op ons Talent Intelligence Platform kun je zelf jouw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volg je het assessment van stap tot stap. In je eigen omgeving ontvang je rapportages, adviezen en kun je jouw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om je te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

Contact

Wij helpen je graag

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

  • Talent analytics
  • Talent management
  • Performance management
  • Wendbaarheid
  • Competenties
  • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl