088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

CREËER EEN EFFECTIEF EN TREFZEKER TEAM


Uw team is net gestart of heeft te maken met veranderingen. Om continu bij te dragen aan het succes van uw organisatie is het van belang om snel (weer) effectief en met plezier te presteren. U wilt daarom dat de teamleden én het team als groep wendbaar zijn. Dat zij sámen inspelen op veranderingen die belangrijk zijn voor klanten of de eigen organisatie.

In onze teamtrajecten combineren we techniek met ervaring en kennis van professionals in gedrag, werk en organisaties. Talent- en hr-analytics geven inzicht en zorgen voor validatie en extra intelligentie. Zo stellen we u in staat om een succesvol team te bouwen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Team interventies

Strategisch Talentmanagement

Succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt? Wie past het beste bij uw nieuwe koers? Hoe voorkomt u kostbare mismatches of onbewuste willekeur?

Onze strategisch HR adviseurs begeleiden u bij uw strategische talentmanagement vraagstukken. Onze jarenlange ervaring en expertise , wordt altijd ondersteund door objectieve talentdata.

HR analytics

Talent Analytics

Welke talenten heeft u nodig om uw organisatiedoelen te bereiken? En welke talenten heeft u in huis en hoe kunt u die gericht verder ontwikkelen?

Onze Talent Map geeft antwoord op die vragen en maakt talentdata visueel inzichtelijk. Zo realiseert u de doelen van vandaag en de ambities van morgen.

Bekijk talent map

Snel resultaat met de juiste inzichten via onze online assessments

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kan je gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met je eigen account op ons Talent Intelligence Platform kun je zelf jouw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volg je het assessment van stap tot stap. In je eigen omgeving ontvang je rapportages, adviezen en kun je jouw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om je te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

contact

wij helpen u graag

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

  • Talent analytics
  • Talent management
  • Performance management
  • Wendbaarheid
  • Competenties
  • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl