088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP20

CREËER EEN EFFECTIEF EN TREFZEKER TEAM


Uw team is net gestart of heeft te maken met veranderingen. Om continu bij te dragen aan het succes van uw organisatie is het van belang om snel (weer) effectief en met plezier te presteren. U wilt daarom dat de teamleden én het team als groep wendbaar zijn. Dat zij sámen inspelen op veranderingen die belangrijk zijn voor klanten of de eigen organisatie.

In onze teamtrajecten combineren we techniek met ervaring en kennis van professionals in gedrag, werk en organisaties. Talent- en hr-analytics geven inzicht en zorgen voor validatie en extra intelligentie. Zo stellen we u in staat om een succesvol team te bouwen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Team interventies

Strategisch Talentmanagement

Succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt? Wie past het beste bij uw nieuwe koers? Hoe voorkomt u kostbare mismatches of onbewuste willekeur?

Onze strategisch HR adviseurs begeleiden u bij uw strategische talentmanagement vraagstukken. Onze jarenlange ervaring en expertise , wordt altijd ondersteund door objectieve talentdata.

Context GITP1
Talent Solutions

Talent Analytics

Welke talenten heeft u nodig om uw organisatiedoelen te bereiken? En welke talenten heeft u in huis en hoe kunt u die gericht verder ontwikkelen?

Onze Talent Map geeft antwoord op die vragen en maakt talentdata visueel inzichtelijk. Zo realiseert u de doelen van vandaag en de ambities van morgen.

Talent analytics 596097464 960x520
Bekijk talent map

Snel resultaat met de juiste inzichten via onze digital tools

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kunt u gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met uw eigen account op ons Talent Intelligence Platform kunt u zelf uw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volgt u het assessment van stap tot stap. In uw eigen omgeving ontvangt u rapportages, adviezen en kunt u uw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om u te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

contact

wij helpen u graag

Marjan van der Meer vierkant

Marjan van der Meer

sr. Adviseur

Mijn speciale belangstelling gaat uit naar thema’s als talentontwikkeling, mobiliteit en teamontwikkeling

Mijn speciale belangstelling gaat uit naar thema’s als talentontwikkeling, mobiliteit en teamontwikkeling. Mijn kwaliteiten zijn: analytisch, inlevend, flexibel, samenwerken.Vanuit het specialisme van onderwijskunde en bedrijfsopleidingen heb ik mij verbreed naar HRM en management. Na deze verbreding heb ik bewust gekozen voor verdieping en specialisatie nu als assessmentpsycholoog en coach.

Ik kan mij snel inleven in uiteenlopende organisaties vanuit mijn eigen werkervaring in diverse branches. Bovendien kan ik putten uit de diverse rollen die ikzelf in mijn loopbaan heb vervuld, zoals adviseur, projectleider, manager en P&O. Branches: technische branche, industrie, zorgorganisaties, overheid, zakelijke dienstverlening. Doelgroep: hoger management en professionals.

Kennisdomein:

 • Mobiliteit
 • Management Development
 • Talentontwikkeling
m.van.der.meer@gitp.nl
Marije Houwert 7733

Marije Houwert

sr. Adviseur

Mijn doel is om talent zichtbaar te maken.

Mijn expertise ligt bij assessments, loopbaanbegeleiding, coaching en teamontwikkeling. Mijn doel is om talent zichtbaar te maken en mensen inzicht te geven in de mogelijkheden om te blijven ontwikkelen. De context neem ik mee om ontwikkeling ook daadwerkelijk te vertalen naar succes voor het individu en de organisatie. In mijn begeleidingstrajecten pak ik een breed scala van thema ́s en vraagstukken op: talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, competentieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en zingevingvraagstukken. Ik heb daarbij aandacht voor ratio, emotie en fysieke kracht.

Kennisdomein:

 • Assessement
 • Loopbaanbegeleiding
 • Coaching en Teamontwikkeling
m.houwert@gitp.nl
Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl