088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Talentontwikkeling

Je wilt altijd het beste in medewerkers naar boven halen. Want als zij op de top van hun kunnen presteren en met plezier aan het werk zijn, levert dat de organisatie een optimaal resultaat. Een ontwikkeloplossing geeft inzicht in het talent van medewerkers, hun ontwikkelpotentieel en biedt de kaders voor een passende ontwikkelstrategie.

vraag gratis adviesgesprek aan

Onze oplossingen

Ontwikkelassessments

Een ontwikkelassessment van GITP biedt:

 • Inzicht in het ontwikkelpotentieel van jouw medewerker(s)
 • Een concreet ontwikkeladvies en -strategie
 • Een interactieve, uitdagende leerervaring
 • De hoogste standaard in security en kwaliteit: ISO, NIP, COTAN
Bekijk onze live ontwikkelassessments

Online ontwikkelassessments

Je medewerkers zelf gericht ontwikkelen? De Personal Development Accelerator rapportage geeft antwoord op de vragen:

 • Waar liggen iemands kwaliteiten?
 • Welke competenties kan iemand het beste verder ontwikkelen?
 • In welke competenties kan de medewerker beter niet teveel energie stoppen?
Bekijk onze online ontwikkelassessments

Trainingen

Externe en interne ontwikkelingen vragen om continu leren. Dat gebeurt natuurlijk 'on the job', maar soms is het goed om ook aan een formele opleiding of training deel te nemen.

 • Expert en sparringpartner
 • Unieke combinatie van advies, inzicht, training en coaching
 • Duurzaam leerrendement met blended learning
Bekijk onze trainingen

Coaching

Wil jouw medewerker na het assessment verder met de aangereikte ontwikkeladviezen? De coaches van GITP helpen bij het vinden van eventuele de achterliggende vraag én het beantwoorden van deze vraag waardoor ontwikkeling in gang gezet wordt.

 • Toepassing wetenschappelijk bewezen methodieken
 • Eenduidig, helder proces; altijd maatwerk
Bekijk onze coachingsoplossingen

87%

minder waarschijnlijk dat een betrokken medewerker vertrekt.

37%

minder verzuim als je medewerker gemotiveerd is.

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met je eigen account op ons Talent Intelligence Platform kun je zelf jouw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volg je het assessment van stap tot stap. In je eigen omgeving ontvang je rapportages, adviezen en kun je jouw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om je te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

contact

Wij helpen je graag

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl

Joukje van Leusen

Sr. Adviseur

Graag help ik bestuurders, directeuren, managers, professionals én organisaties beter te maken door (zelf)inzicht en ontwikkeling te bieden

Joukje van Leusen is senior adviseur bij GITP. Sinds 1999 actief als HRD-adviseur gericht op het ontwikkelen van mensen in organisaties en het in lijn brengen van talent met de strategie van de organisatie. Voordien was zij tien jaar werkzaam als lijnmanager in het bedrijfsleven.

Kennisdomein:

 • Executive consulting
 • Executive assessments
 • Executive coaching
 • Senior management assessment
 • Senior management coaching
 • Leiderschapsontwikkeling/MD
 • Team- en organisatieontwikkeling
 • HR-analytics
 • Performance- en competentiemanagement
j.van.leusen@gitp.nl

Rob Pouw

Sr. Adviseur

Ik ga uit van de kracht van mensen, rekeninghoudend met de omgeving waarvan ze deel uitmaken

Nieuwe perspectieven

'Pragmatisch en oplossingsgericht is mijn stijl. Startend vanuit het hier en nu, met de blik gericht op de toekomst. Waar wil je heen? Wat heb je nodig? Wat moet je overboord gooien? Vanuit een rol als adviseur, coach en trainer kan ik organisaties, teams en individuen inzage geven in sterkten, zwakten, waarden en drijfveren. Nieuwe mogelijkheden samen onderzoeken, aan de slag gaan met nieuwe perspectieven, oefenen met nieuw gedrag.'

Van inzicht naar actie

'De aanpak is steeds doelgericht, van inzicht naar actie, het inzetten van de gewenste verandering door het maken van haalbare stappen. Ik zet mijn ervaring in als HR professional, diagnost en coach, manager en gewoon als medemens. Ik ga uit van de kracht van mensen, rekeninghoudend met de omgeving waarvan ze deel uitmaken.'

r.pouw@gitp.nl

Jasper Stuivenberg

Sr. Adviseur/Teamlead

Ik houd me in brede zin bezig met inzicht en ontwikkeling

Ik houd me in brede zin bezig met inzicht en ontwikkeling. Daarbij richt ik me in de praktijk zowel op het individu, het team als de organisatie. Mijn basisrol is assessment adviseur, in de loop der jaren is dit verbreed met (team)coaching, organisatieadvies, loopbaanadvies en sales- en accountmanagement.

Mijn achtergrond als psycholoog heb ik een aantal jaar geleden kunnen aanvullen met een bedrijfskundige opleiding, waardoor ik als adviseur een brug kan slaan tussen een psychologische en een bedrijfskundige benadering van mens en organisatie. Vanaf 1 januari 2019 combineer ik mijn rol van adviseur met de functie van Teamlead Consultancy, waarin ik een team van dertien consultants aanstuur, die werkzaam zijn vanuit de regio's Amsterdam en Groningen

j.stuivenberg@gitp.nl