GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Ontwikkelen

Medewerkers worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Van medewerkers kan het ontwikkelpotentieel in kaart worden gebracht. Vervolgens worden daar ontwikkelplannen aan gekoppeld, inclusief lonkend loopbaanperspectief. Dat kan een management- of leiderschapsrol zijn, maar ook verticale doorgroei, het deelnemen aan interessante projecten of ‘nevenwerkzaamheden’, zoals deelname aan een Ondernemingsraad of een rol als Bhv’er.

Externe en interne ontwikkelingen vragen om continu leren. Dat gebeurt natuurlijk on the job, maar soms is het goed om ook aan een formele opleiding of training deel te nemen of met een coach te praten. Dat is afhankelijk van de situatie en van de wensen van de medewerker. Zo kan er behoefte zijn aan ondersteuning bij het bewaken van de werk-privébalans, een geuitte wens om verticaal door te groeien of om juist een andere functie bij een andere afdeling te gaan vervullen. Nieuwe ontwikkelingen vragen ook om aanpassingsvermogen en wendbaarheid. Dat vraagt om vitale medewerkers en medewerkers die werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

Ontwikkelen

Populair

Employer journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.

Whitepaper Feedbackcultuur
Vraag het onderzoeksrapport gratis aan.

Darkside webinar (gratis)
Het effect van de darkside op leiderschap.

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures