088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Getty Images 1043596748 1

START MET ONTWIKKELEN

Je wilt dat de organisatie wendbaar blijft en dat talenten binnen de organisatie groeien. Ga aan de slag met GITP Ontwikkeling en ontwikkel jouw talenten. Lees hieronder meer en bekijk onze oplossingen.

GITP Ontwikkeling gelooft enorm in de kracht van de persoonlijke en fysieke interactie om mensen in trainingen te laten groeien.

De missie van GITP is individuen en organisaties beter te laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving. Wij geloven dat ieder mens talent heeft en er daardoor voor ieder mens ruimte is. Wij geloven in de kracht van talent en de impact van mensen die dichtbij zichzelf zijn, oog hebben voor hun kwetsbaarheid, varen op hun interne kompas én verantwoordelijkheid nemen voor de impact van hun gedrag. Talentontwikkeling draagt bij aan het succes van mensen en organisaties. Wij maken organisaties succesvoller door bij te dragen aan een productieve wisselwerking tussen de organisatie die zijn doelen wil behalen en mensen, die talenten willen ontplooien en een zinvolle bijdrage willen leveren.

We zien in veel organisaties dat het steeds meer gaat om leren te leren. Ontwikkeling betekent wat ons betreft de juiste condities scheppen om mensen initiatief te laten nemen en te laten leren en andersom ook de organisatie van mensen te laten leren. Een klimaat waarin men fouten mag maken, waarin tijdig en adequaat feedback wordt gegeven, waarin betrokkenen voor zichzelf en in gesprek met anderen (tijdig) reflecteren op hun handelen. En waarin zij met een open mind (en hart) luisteren naar feedback, andere meningen en voorstellen en waar mensen zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Leidinggevenden hebben mentale ruimte nodig om te werken met de onvolkomenheden van hun medewerkers in ontwikkeling. Maar moeten ook zelf het voorbeeld geven door iets soms niet te weten, fouten te maken en daarop openlijk te reflecteren.

GITP Ontwikkeling gelooft enorm in de kracht van de persoonlijke en fysieke interactie om mensen in trainingen te laten groeien. De actuele innovaties en ervaringen geven ons nieuwe inzichten, over wat het meest effectief is; wat goed werkt. Daarin maken we heel bewust duidelijke keuzes in wanneer we op afstand, en wanneer we fysiek samenwerken. Voor beiden geldt altijd: wij werken persoonlijk en interactief.

Je kunt GITP Ontwikkeling inschakelen voor ontwikkelingsprogramma’s voor zowel de organisatie als geheel, als voor jouw teams en individuele medewerkers. Met ruim 100 (organisatie)coaches, organisatiepsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP de beschikking over de expertise om samen met je verrassende en effectieve interventies te ontwerpen die een trefzeker antwoord vormen op jouw vraagstuk.

Naar het trainingsoverzicht