START MET ONTWIKKELEN

Je wilt dat de organisatie wendbaar blijft en dat talenten binnen de organisatie groeien en behouden blijven. Lees hieronder onze visie en ga aan de slag met GITP Ontwikkeling.

Getty Images 1043596748 1

Wij geloven dat ieder mens talent heeft en dat er daardoor ruimte is voor ieder mens. Wij geloven in de kracht van talent en de impact van mensen die dichtbij zichzelf blijven. Mensen die oog hebben voor hun kwetsbaarheid, die op hun interne kompas durven te varen én die verantwoordelijkheid nemen voor de impact van hun gedrag.

Talentontwikkeling draagt bij aan het succes van mensen en organisaties. Door bij te dragen aan de wisselwerking tussen een organisatie die zijn doelen wil behalen, en mensen die hun talenten willen ontplooien en daarmee een zinvolle bijdrage willen leveren. Wij vinden dat de ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden essentieel is voor het succes van elke organisatie. Een incompany training neemt dan ook een belangrijke plek in in die ontwikkeling.

Onze visie voor incompany ontwikkelprogramma’s is gebaseerd op de volgende standpunten:

Ontwikkeling start bij inzicht
Wij vinden dat ontwikkeling start bij inzicht in het talent en gedrag van de medewerker of leidinggevende. Dat inzicht vormt namelijk het vertrekpunt voor de route naar het gewenste ontwikkelresultaat. Die route zelf is een incompany ontwikkelprogramma met leerinterventies die passen bij het vertrekpunt en het gewenste resultaat.

Afgestemd op specifieke organisatie behoefte
Wij geloven in incompany ontwikkelprogramma’s die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van een organisatie. Daarom moeten de programma’s zo worden ontworpen dat ze de uitdagingen en kansen aanpakken die uniek zijn voor de organisatie. Dit zorgt ervoor dat medewerkers een zo relevant en effectief mogelijk ontwikkelprogramma krijgen.

Diversiteit en inclusie
Wij waarderen inclusie en diversiteit en weerspiegelen deze waarden in onze incompany ontwikkelprogramma’s. We streven ernaar om trainingsmaterialen en programma's te creëren die inclusief en vrij van vooroordelen zijn, en die verschillende achtergronden, culturen en perspectieven van leidinggevenden en medewerkers respecteren. We bevorderen diversiteit van gedachten en moedigen leidinggevenden en medewerkers aan om hun unieke standpunten te delen. Dit verrijkt de leerervaring voor iedereen.

Blended learning
Onze incompany ontwikkelprogramma’s worden via verschillende kanalen gegeven, blended learning. Dit omvat klassikale training, e-learning, webinars, podcasts, simulaties, casestudy's en andere vormen van (digitaal) leren. Het gebruik van technologie kan helpen om een programma boeiender, toegankelijker en tijd- en kostenefficiënter te maken.

Waarborgen effect door evalueren en meten
Een ontwikkelprogramma moet regelmatig geëvalueerd en gemeten worden om het effect ervan te waarborgen. Dit kan met feedback van werknemers en leidinggevenden, met performance data en met andere vormen van beoordeling. De resultaten van de evaluatie moeten worden gebruikt om verbeteringen en aanpassingen aan te brengen in de ontwikkelprogramma's.


Strategische investering in succes organisatie
Onze incompany ontwikkelprogramma’s zijn een strategische investering voor organisaties die aansluit bij onze organisatiedoelen, waarden en cultuur en waarmee ze een continue leermentaliteit onder leidinggevenden en medewerkers bevorderen. Daarmee is het een belangrijke investering in het algehele succes van een organisatie.

Ons aanbod

Contact

De mogelijkheden voor incompany bespreken voor jouw organisatie? Neem contact op met onze adviseurs

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001