Je bevindt je hier:

Interim Management

Voor elk interimvraagstuk een uitstekende oplossing

Je staat voor een stevige veranderopdracht of hebt tijdelijke vervanging nodig van één van jouw topmanagers. Daarom ben je op zoek naar een interim manager met passende expertise en uitstekende managementvaardigheden om jou in dit proces te ondersteunen. 

Een interim manager van GITP bezit deze uitstekende managementvaardigheden. Hij of zij legt precies de vinger op de zere plek en maakt voor jou inzichtelijk welke stappen je kunt zetten om jouw vraagstuk op te lossen. Ook neemt de interim manager het voortouw bij de implementatie en stemt alles zorgvuldig af op jouw behoefte. Zo weet je zeker dat jouw organisatie, ook als de interim manager weer vertrokken is, probleemloos verder kan op de ingeslagen weg. 

Resultaat  

Een interventie van een interimmanager heeft impact. Na afloop van de inzet ligt jouw organisatie weer op koers, zijn jouw mensen weer gemotiveerd en ieders verantwoordelijkheden helder. 

looptijd 

 Selectie binnen vijf werkdagen, inzet afhankelijk van jouw behoefte 

Inhoud & aanpak 

Een interim manager moet goed bij jouw organisatie en de specifieke vraagstelling passen. Daarom bekijken we allereerst samen welke specifieke eisen jouw organisatie stelt aan sturing en leiderschap. Van daaruit gaan we op zoek naar de juiste interim manager die qua competenties en persoonlijkheid perfect aansluit op zowel jouw managementvraagstuk als jouw organisatie. Binnen vijf werkdagen stellen we geschikte kandidaten aan je voor. 

GITP Interim Management biedt jou altijd een vaste adviseur als gesprekspartner. De adviseur bewaakt tevens de voortgang van het project, waarborgt de kwaliteit en is een klankbord voor de interim manager.  

Daarom kies je voor GITP

  • Biedt een snelle oplossing voor elk interimvraagstuk  

  • Altijd een interim manager die bij jouw organisatie past 

  • Volledig toegespitst op jouw branche 

  • GITP werkt met alleen absolute experts 

Interesse in Interim Management?

Neem contact op met Steven Wijnheijmer
Insights
Populair

DARKSIDE WEBINAR (GRATIS)
Het effect van de darkside op leiderschap.

TALENT MAP (DEMO)
Breng talent in kaart.

Employer Journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.