088 - 448 70 00 Inloggen

Onze vestiging in Eindhoven

Contactgegevens

Klantenservice

088-448 70 00​
klantenservice@gitp.nl​

​Deelnemer Service & Planning​
088-448 77 00​
gitpservicecenter@gitp.nl
planning@gitp.nl

Bezoekadres

Spaces
Schimmelt 2-16
5611 ZX Eindhoven
Bloq Offices
South building
Telefoon: 040 - 264 96 96

OPENBAAR VERVOER

Spaces Eindhoven is uitstekend bereikbaar met de trein en ligt vlakbij het NS-station Eindhoven, 5 min. lopen. Vanuit het station loopt u voorbij de ingang van de Bijenkorf rechts door de overdekte (winkel)doorgang. Meteen na de overdekking in de eerste winkelstraat gaat u links de trap naar boven en dan komt u op het plein voor het gebouw. U kunt zich melden bij de receptie waar u opgehaald zult worden.

AUTO

A2 VANAF DEN BOSCH

Neem vanaf de A2/N2 bij knooppunt Ekkersweijer de afslag links richting Centrum/Woensel/Son en Breugel/Helmond/A58. Voeg in op de A50. Neem de afslag 6 richting de John F. Kennedylaan, houd vervolgens rechts aan bij de splitsing en voeg in op de John F. Kennedylaan. Sla rechtsaf bij Fellenoord aan het einde van de John F. Kennedylaan (bij de gele kegels ‘Flying Pins’). Ga de tweede links (om op de Fellenoord te blijven) en vervolg de weg naar de Boschdijktunnel, deze weg loopt over in de Emmasingel waar u meteen de Admirant aan uw linkerhand kunt zien. U kunt u melden bij de receptie.

A2 VANAF MAASTRICHT OF A67 VANAF VENLO OF ANTWERPEN

Neem bij knooppunt Leenderheide de richting Eindhoven, Centrum/Tongelre. U komt Eindhoven binnen bij een rotonde. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Leenderweg, vervolg de weg naar de Stratumsedijk, ga linksaf bij de Elzentlaan (bij het Parktheater). Vervolg de weg naar de Edenstraat, Mauritsstraat en Vonderweg en sla rechtsaf bij de Mathildelaan (bij het Philips Stadion). Ga bij de eerste stoplichten rechts naar de Emmasingel waar u meteen de Admirant aan uw linkerhand kunt zien. U kunt u melden bij de receptie.

A58 VANAF TILBURG

Neem afslag knooppunt Batadorp links (richting Maastricht) en voeg meteen in op de N2 richting Eindhoven-Centrum/Randweg. Neem afslag 30 richting centrum. Op de rotonde de 2e afslag nemen naar de Beukenlaan, houd rechts aan en neem de 1e afslag naar de Cederlaan (dus ga niet onder het viaduct door). Ga bij de stoplichten rechtsaf en rij vervolgens rechtdoor (stoplichten) naar de Kastanjelaan, neem een flauwe bocht naar links bij de Glaslaan. Sla bij de stoplichten rechtsaf bij de Mathildelaan (richting Philips Stadion) en rij rechtdoor (bij de stoplichten), bij stoplichten vervolgens rechtsaf slaan bij de Emmasingel waar u meteen de Admirant aan uw linkerhand kunt zien. U kunt u melden bij de receptie.

A50 VANAF NIJMEGEN

Neem vanaf de A50 de afslag richting A58/A2/Tilburg/’s-Hertogenbosch. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden naar Helmond/Centrum/Woensel/Tongelre en voeg in op de John F. Kennedylaan. Sla rechtsaf bij Fellenoord aan het einde van de John F. Kennedylaan (bij de gele kegels ‘Flying Pins’). Ga de tweede links (om op de Fellenoord te blijven) en vervolg de weg naar de Boschdijktunnel, deze weg loopt over in de Emmasingel waar u meteen de Admirant aan uw linkerhand kunt zien. U kunt u melden bij de receptie.

A270 VANAF HELMOND

Ga bij het tweede verkeerslicht in Eindhoven (rotonde) rechtdoor naar de Eisenhowerlaan/N270. Vervolg de weg naar Fellenoord en ga links om op de Fellenoord te blijven en vervolg de weg naar de Boschdijktunnel, deze weg loopt over in de Emmasingel waar u meteen de Admirant aan uw linkerhand kunt zien. U kunt u melden bij de receptie.

PARKEREN

Er zijn diverse parkeermogelijkheden in de buurt van de Spaces Eindhoven;

P1 Parking Mathildelaan – Mathildelaan 2a (Max. dagtarief € 14,-)
P1 Parking de Witte Dame – Emmasingel 2a (tegenover de Admirant) (Max. dagtarief € 14,-)

‘U loopt door de overdekte (winkel)doorgang voor de Bijenkorf. Doorlopend na de overdekking gaat u in de winkelstraat links de trap naar boven en dan komt u op het plein voor het gebouw. U kunt zich melden bij de receptie waar u opgehaald zult worden.

P+R Dorgelolaan – Ga aan het einde van de John F. Kennedylaan (bij de gele kegels ‘Flying Pins’) naar links de Professor Doctor Dorgelolaan op, P+R wordt hier aangegeven (Max. dagtarief € 3,70)