GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,5
Je bevindt je hier:

Persoonlijke effectiviteit - intensief

Leren handelen vanuit maximale persoonlijke kracht.
3430,00
BTW vrij
Virtual classroom
Contacturen
30 contacturen
Duur
15 weken
Interval
6 dagen
Werkdruk
35 uur zelfstudie

Vaak heeft u op het werk het gevoel dat u niet uw maximale potentieel gebruikt. U heeft minder impact op uw werkomgeving dan u zou willen of nodig is, terwijl u weet dat u meer te bieden heeft dan u nu laat zien. Deze training biedt een intensief leertraject voor versterking van uw persoonlijke kracht. 

  Na afloop van de training

  002 muscle

  Herkent u verkramping en weet u uw kracht te hervinden.

  047 motivational speech 1

  Handelt en communiceert u vanuit authentieke kracht.

  017 school material

  Weet u om te gaan met herkenbare en dagelijkse dilemma’s.

  033 progress 1

  Heeft u inzicht in belemmerende patronen.

  048 skill

  Heeft u  inzicht in uw kwaliteiten.

  Persoonlijke effectiviteit - intensief

  Wat kunt u verwachten

  Deze persoonlijke effectiviteitstraining biedt een intensief leertraject waarin uw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Voorafgaand aan de eerste trainingsbijeenkomst heeft u een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Tijdens de trainingsdagen werkt u intensief met oefeningen, handvatten en modellen die bij uw leerdoelen passen. U brengt het geleerde direct in de praktijk via kritische experimenten. 

   Onderwerpen

   021 pin 5

   Doelgericht denken

   021 pin 5

   Persoonlijk ontwikkelingsmodel

   021 pin 5

   Probleem- of doelgerichte vragen

   021 pin 5

   Oplossend vermogen en creativiteit

   021 pin 5

   Hulpbronnen aanboren en bundelen

   021 pin 5

   Doelen en keuzes voor de toekomst  

   021 pin 5

   Dilemma’s opsporen 

   021 pin 5

   Doelniveaus integreren

   Intensief

   De Training Persoonlijke effectiviteit - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 15 weken met een tijdinvestering van: 

   • 30 contacturen: 3 blokken van 2 trainingsdagen.   
   • 35 uur zelfstudie 

   PERSOONLIJKE BEGELEIDING

   Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

   Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

   Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

   Standaard

   In de Training Persoonlijke effectiviteit - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 9 weken met een tijdinvestering van:  

   • 11 contacturen: 3 losse trainingsdagen 
   • 23 uur zelfstudie 

   ALL-IN PRIJS  

   Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook bij de prijs inbegrepen. De prijs die u op de website ziet is dus een All-in prijs. Meer informatie vindt u in onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

   DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

   Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

   LEES MEER OVER ONZE VIRTUAL CLASSROOM

   ONLINE, INTERACTIEF LEREN

   De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

   Twijfel je over deze training?

   Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen de thema's Persoonlijk gedrag, Virtual Classroom.

   Locaties & data

   Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

   We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.