COVID-19 update: GITP schakelt 100% over naar online assessments, digitaal ontwikkelen en coachen. Bekijk onze oplossingen.

Lees meer
Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,0
Je bevindt je hier:

Snellezen en mindmappen

Leer om meer te lezen in minder tijd, zonder te kort te doen aan het begrip van de tekst.
625,00
BTW vrij
Blended
Contacturen
8 contacturen
Duur
3 weken
Interval
1 dag
Werkdruk
3 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

Er is steeds meer informatie beschikbaar. Hierdoor wordt het ook steeds belangrijker om te weten hoe u die informatie goed selecteert en snel verwerkt. Want u heeft niet altijd de tijd om alles van begin tot eind te lezen.

Daarom wilt u sneller de essentie uit teksten kunnen halen. Dit kunnen bijvoorbeeld zakelijke teksten zijn, maar ook vakliteratuur en studieboeken. In de breintraining Snellezen en mindmappen leert u hoe u meer tekst kunt lezen in minder tijd, zonder te kort te doen aan het begrip van de tekst.

  Na afloop van de training:

  • Kunt u vooraf uw leesdoelen bepalen.
  • Kunt u gebruikmaken van compacte en overzichtelijke mindmaps.
  • Kunt u sneller de essentie uit teksten halen.
  • Kunt u teksten sneller en effectiever lezen. 

  Onderwerpen

  • Aanwijstechnieken: oefenen hand-oogcoördinatie   
  • Mindmaps: voor een beter begrip en overzicht 
  • Korte theoretische achtergrond van snellezen en mindmapping 
  • Concentratieoefeningen 
  • Strategisch en selectief lezen 
  • Lezen vanuit een leesdoel 
  • Tips voor verdere versterking snellezen, mindmapping en digitaal lezen 

  PERSOONLIJKE BEGELEIDING

  Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

  Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

  Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

   Wat kunt u verwachten?

   De training Snellezen en mindmappen bestaat voor het overgrote deel uit oefeningen met snelleestechnieken. Ook zijn er praktische oefeningen om het begrip van de teksten te vergroten. 

   Hoeveel tijd gaat u investeren?

   De training Snellezen en mindmappen heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdinvestering van: 

   • 8 contacturen: 1 dag (09:00 – 17:00)
   • 3 uur zelfstudie

   studiemateriaal: all-in prijs  

   Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook bij de prijs inbegrepen. De prijs die u op de website ziet is dus een All-in prijs. Meer informatie vindt u in onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

   DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

   Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

   Lees meer over onze Virtual Classroom

   ONLINE, INTERACTIEF LEREN

   De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

   SCHRIJF u HIERONDER IN

   Ga naar beneden

   Twijfel je over deze training?

   Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen het thema Analyse & besluitvorming.

   Locaties & data

   Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

   We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.