GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
9,4
Je bevindt je hier:

Persoonlijke effectiviteit - standaard

Leren handelen vanuit maximale persoonlijke kracht.
1880,00
BTW vrij
Blended
Contacturen
24 contacturen
Duur
9 weken
Interval
3 dagen
Werkdruk
5 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

Vaak heeft u op het werk het gevoel dat u niet uw maximale potentieel gebruikt. U heeft minder impact op uw werkomgeving dan u zou willen of nodig is, terwijl u weet dat u meer te bieden heeft dan u nu laat zien. Deze training biedt een intensief leertraject voor versterking van uw persoonlijke kracht. 

  Na afloop van de training

  002 muscle 0

  Herkent u verkramping en weet u uw kracht te hervinden.

  047 motivational speech 1 0

  Handel en communiceert u vanuit authentieke kracht.

  017 school material 0

  Weet u om te gaan met herkenbare en dagelijkse dilemma’s.

  033 progress 1 0

  Heeft u inzicht in belemmerende patronen.

  048 skill 0

  Heeft u inzicht in uw kwaliteiten.

  Persoonlijke effectiviteit - intensief

  Wat kunt u verwachten

  Deze persoonlijke effectiviteitstraining biedt een leertraject waarin uw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Tijdens de trainingsdagen werkt u met oefeningen, handvatten en modellen die bij uw leerdoelen passen. U brengt het geleerde direct in de praktijk via kritische experimenten. 

  Onderwerpen

  021 pin 6

  Doelgericht denken

  021 pin 6

  Persoonlijk ontwikkelingsmodel

  021 pin 6

  Probleem- of doelgerichte vragen

  021 pin 6

  Oplossend vermogen en creativiteit

  021 pin 6

  Hulpbronnen aanboren en bundelen

  021 pin 6

  Doelen en keuzes voor de toekomst 

  021 pin 6

  Dilemma’s opsporen 

  021 pin 6

  Doelniveaus integreren

  Standaard

  In de Training Persoonlijke effectiviteit - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 9 weken met een tijdsinvestering van:  

  • 24 contacturen: 3 losse trainingsdagen (09:00-17:00) 
  • 7 uur zelfstudie 

  PERSOONLIJKE BEGELEIDING

  Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

  Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

  Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

  Intensief

  De training Persoonlijke effectiviteit - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 15 weken met een tijdsinvestering van: 

  • 50 contacturen: 3 blokken van 2 trainingsdagen; 1e blok met avondprogramma (dag 1 09:00-19:00, dag 2 8:30-16:30). Overige dagen 09:00-17:00 u.  
  • 11 uur zelfstudie 

  studiemateriaal: all-in prijs

  Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook bij de prijs inbegrepen. De prijs die u op de website ziet is dus een All-in prijs. Meer informatie vindt u in onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

  DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

  Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

  Lees meer over onze Virtual Classroom

  ONLINE, INTERACTIEF LEREN

  De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

  Over tekstopmaak Tekstopmaak Titel studiemateriaal: all-in prijs  Lade 'Administratiemenu' geopend.

  Wat anderen zeggen

  Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
  9,4

  “Geen betere trainer kunnen hebben”

  We hadden geen betere trainer kunnen hebben tijdens dit traject. Op de juiste momenten stelde ze de juiste vragen waardoor iedereen het beste uit deze training naar boven heeft weten te halen. De training geeft ontzettend veel inzichten in dagelijkse aspecten en patronen waar we wel enigszins bewust van zijn, maar wat toch meer op de achtergrond leeft. Het is een pittige training, je hebt maar drie dagen en in die drie dagen graaf je best wel diep. Maar daarmee bereik je uiteindeijk wel waarvoor je kwam: persoonlijke effectiviteit.

  “Veel geleerd”

  Veel geleerd, nog veel te doen in de praktijk, aan de slag met het geleerde. Leuk om met andere deelnemers uit te wisselen, was een goede klik in de groep. Fijne trainer.

  “Goed begeleid”

  Ik ben goed begeleid en er is goed gewerkt aan de gestelde doelen.

  “Veel geleerd”

  Veel geleerd, nog veel te doen in de praktijk, aan de slag met het geleerde. Leuk om met andere deelnemers uit te wisselen, was een goede klik in de groep. Fijne trainer.

  “Belangrijke inzichten”

  Intensief, maar belangrijke inzichten en bijzonder leerzaam!