088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Training Persoonlijke effectiviteit (intensief)

Leer effectiever te functioneren door jouw persoonlijke kracht te versterken

Voel je dat je meer te bieden hebt dan je nu laat zien? Deze training Persoonlijke effectiviteit biedt een intensief leertraject voor versterking van je persoonlijke kracht. Na de training functioneer je effectiever, met meer zelfvertrouwen en plezier en ga je je doelen bereiken. Deze persoonlijke effectiviteitstraining biedt een intensief leertraject waarin jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan.

Deze training voor jouw organisatie, collega's of team?

Deze training kan ook binnen jouw organisatie worden gegeven als Incompany training. Stel een maatwerk traject samen op basis van deze training met een van onze adviseurs
Bekijk de mogelijkheden

Reviews

Wat anderen zeggen

“Nieuwe inzichten gekregen”

Er was een prettige en veilige sfeer. Voldoende diepgang en een aangename trainer, die niet bang is confronterende kanten te belichten. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en oude inzichten zijn bevestigd. Zoekende naar hoe nu verder, maar een goede eerste stap gezet.

“Super fijne trainer”

Ik ging naar de training zonder specifiek leerdoel. Ondanks dat heb ik enorm veel geleerd en veel handvatten gekregen om effectiever te zijn. De trainer begeleidde en coachte de training heel fijn, een super fijne trainer.

“Sta rustiger in het leven”

Leerzaam en aan te raden voor anderen, Ik sta rustiger in het leven en trek het mij minder aan en er komt meer uit mijn handen.

“Betrokken trainer”

Ik ben blij leuke mensen te hebben ontmoet, die een bijdrage hebben kunnen leveren in mijn leerproces. Met name de trainer was zeer betrokken. De training was effectief voor mijn leerproces als mens.

“Inzicht in mijn krachten en verbeterpunten”

Zeer zinvolle training welke goed inzicht heeft gegeven waar mijn krachten en verbeterpunten zitten.