088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Persoonlijk leiderschap (standaard)

Op zoek naar wie je bent en wat je in de toekomst wil bereiken

Je hebt continu het gevoel dat de dingen jou overkomen, terwijl je liever vanuit jouw eigen kracht keuzes maakt. Ook onder druk wil je succesvoller, energieker en vitaler functioneren. In deze training ga je op zoek naar jezelf en krijg je de kans oude patronen los te laten. Je vergroot jouw persoonlijke kracht en doet nieuwe inspiratie op. Je leert in te zetten op je unieke kracht en leert loslaten van belemmeringen en oude patronen zodat je energieker en vitaler aan het werk gaat.

Deze training voor jouw organisatie, collega's of team?

Deze training kan ook binnen jouw organisatie worden gegeven als Incompany training. Stel een maatwerk traject samen op basis van deze training met een van onze adviseurs.
Bekijk de mogelijkheden

Reviews

Wat anderen zeggen

“Fijne trainer”

Fijne trainer, goede feedback en heb punten ontvangen waar ik wat mee kan op het werk.

“Leuke, zinvolle opdrachten”

Fijne, open groep waarbij je je 'veilig' voelde. Leuke, zinvolle opdrachten. Trainster kan snel schakelen en inspelen op ieders situatie/leerdoel.

“Niet zweverig”

Had verwacht, na het lezen van het boekje, meer zweverige cursus. Was absoluut niet zo. Goed beeld van mezelf gekregen en punten waar ik wat mee kan. Cursus leidster was bijzonder aangenaam in de omgang.

“Zeer professioneel”

Ik heb de twee dagen als zeer intensief ervaren. De opbouw, inhoud en manier van begeleiden vond ik zeer professioneel en paste perfect bij mijn verwachtingen. Voldoende handreikingen voor de toekomst.