088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Training Persoonlijk leiderschap (intensief)

Maak keuzes die echt bij jou passen

Je hebt het gevoel dat je niet het beste uit jezelf haalt, dichter wilt blijven bij wie je écht bent. Je hebt de behoefte om stil te staan bij hoe je op dit moment in je werk en je persoonlijk leven bezig bent. Je bent nieuwsgierig naar jouw optimale balans tussen voelen en denken. Om zo jezelf beter te leren kennen en van daaruit je eigen ontwikkeling bewust verder vorm te geven op basis van je ambities, waarden en drijfveren.

In de training Persoonlijk Leiderschap ontdek je hoe met jouw eigen waarden en kracht nog meer bij jezelf kunt blijven bij het maken van je keuzes. Ook leer je omgaan met belemmeringen in jezelf om heldere eigen keuzes te maken en die om te zetten in daden. Zodat je bijvoorbeeld je grenzen beter gaat bewaken of je ambities krachtiger kunt nastreven. Op deze manier kun je in je werk (nog) meer jezelf zijn, ook in een steeds veeleisender wereld om je heen. Met deze training vergroot je je persoonlijke leiderschap en doe je nieuwe inspiratie op.

Reviews

Wat anderen zeggen over de training

“Zin in de volgende stappen”

Veel mooie inzichten, rust, tijd voor reflectie. Ik heb zin in de volgende stappen. De juiste vragen werden gesteld. Leuke groep deelnemers en een enthousiaste en bevlogen trainer.

“Lekker intensief voor mij”

Het waren 4 bijzondere dagen waarbij niemand wist wat er ging gebeuren per dag. Lekker intensief voor mij, leerzaam en ik heb mijn doelstelling kunnen behalen.

“Bijzonder veel geleerd over mezelf”

“Niet te omschrijven!”

Kan de indruk die de training op mij gemaakt heeft, niet omschrijven! Verbazing over de manier waarop mensen zich kunnen openstellen als er binnen een groep vertrouwen is.