088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Training Leidinggeven: de essentie

Leer de essentiële managementvaardigheden die nodig zijn voor jouw (nieuwe) rol als leidinggevende

In het begin kan het best lastig zijn om een team aan te sturen. Wat wil je bereiken met het team? Welke manier van leidinggeven past bij jou? Vind de balans tussen organisatiedoelstellingen en betrokken medewerkers. Leer omgaan met weerstand en ontvang handvatten om je medewerkers betrokken & gemotiveerd te houden.

Deze training voor jouw organisatie, collega's of team?

Deze training kan ook binnen jouw organisatie worden gegeven als Incompany training. Stel een maatwerk traject samen op basis van deze training met een van onze adviseurs.
Bekijk de mogelijkheden

Reviews

Wat anderen zeggen

“Heel goed in elkaar gezet”

De training is echt een complete startcursus voor leidinggeven, heel goed in elkaar gezet. De modellen gaan goed over in de praktijkoefeningen. Je leert heel veel van de groep.

“Sinds mijn middelbare school...”

Het was de beste training die ik heb gehad sinds mijn middelbare school.

“Erg leerzaam”

De manier van training geven was erg prettig en ik heb er veel van geleerd. Ook het oefenen in de groep was erg leerzaam.

“Veel van andere cursisten opgestoken”

Een erg leerzame training en een leuke groep. Ondanks verschillende achtergronden en niveaus heb ik veel van andere cursisten opgestoken. De lesmodules en opdrachten om thuis te doen (8 uur zelfstudie) vond ik te veel.

“Veel persoonlijke aandacht”

Erg positief. Gelukkig ook veel theorie waar ik dit jaar aan de slag kan gaan. Tijdens de training ook goed praktijk voorbeelden kunnen behandelen. De kleine groep heb ik als voordeel ervaren. Er was veel persoonlijke aandacht en ruimte om eigen cases in te brengen.

“Een goed fundament”

Een ontzettend leerzame, actiegerichte training. Deze training legt in mijn optie een goed fundament voor de startende manager/leidinggevende.

“Geholpen bij bewustwording”

Heeft mij geholpen bij bewustwording en het nadenken waarom dingen gaan zoals ze gaan. Praktische tips die ik direct kan toepassen, zowel zakelijk als privé.
Snelle en brede introductie rond leiderschap en leidinggeven; eigenlijk qua inhoud precies wat ik ervan verwachtte. De uitwerking van die inhoud was heel fijn, en bracht me meer dan ik ervan had verwacht, vooral op het gebied van reflectie op mijn eigen handelen en het spelen met een paar conceptueel (niet qua uitvoering!) eenvoudige handvatten.
De training met de acteur was een van de hoogtepunten uit de cursus; hij had de persoon die ik voor ogen had feilloos gevat. De oefening betaalde zich kort daarop in de praktijk ook direct uit in een veel effectiever dan verwacht gesprek met de daadwerkelijke persoon
Ik heb vooral erg gemerkt dat mijn doelstellingen tijdens de cursus ontwikkelden, of liever: sterk verschoven. Mijn initiele doelstellingen lagen dicht bij de 360graden van het begin - reflecties met de trainer en de groep, en mijn eigen inspanningen, hebben daar wel heel wat beweging in gekregen. Ik ben geeindigd met andere doelstellingen dan waar ik mee begon - het is fijn om nu gerichter verder op pad te gaan.