088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Context GITP1

Objectieve HR-stuurinformatie met Talent Solutions

Strategisch onderbouwde HR-beslissingen, krachtige HR-scenario’s en inzicht om de performance van mensen en teams te verbeteren, dat is de waarde van werken met data uit assessments.

Talent Solutions van GITP brengen HR dichter bij de business en de business dichter bij HR. Laat u inspireren, ontdek wat er allemaal mogelijk is en maak een afspraak met onze consultants.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Het mooiste mensenwerk begint met data

Portret GITP6

Het mooiste mensenwerk begint met data

U heeft niet meer mensen nodig maar wel de juiste mensen.

Goed presterende organisaties hebben inzicht in talent en benutten en ontwikkelen dit talent om hun performance te verbeteren en ambities te realiseren. Vanuit het besef dat mensen naast en met technologie nog altijd het verschil maken, anticiperen zij met strategisch talentmanagement op toekomstige ontwikkelingen.

GITP ontwikkelt samen met haar klanten krachtige talentmanagement solutions, op basis assessments, digitale tools en analytics. Talenten, kwaliteiten en potentieel van mensen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar wel meetbaar. Talent Solutions van GITP geven objectieve en continu meetbare HR-stuurinformatie. Hiermee vullen HR-teams hun strategische adviesrol richting directie en management, RvC en OR volledig in.

Onze oplossingen

Workforce matching

Wat is de impact van verandering op uw workforce? Dat inzicht is key om te komen tot de juiste kwaliteit en balans van medewerkers en teams. Want uw mensen bepalen uw succesratio en veranderkracht.

 • inzicht van de impact van verandering op uw workforce
 • zoomt in op uw specifieke situatie en organisatie
 • Data driven, objectieve match tussen uw mensen en de functies
Workforce Matching - Gratis workforce scan aanvragen
Meer informatie Workforce Matching

Talent Map

Welke talenten heb ik nodig om de doelen te bereiken? En welke talenten zijn in huis en hoe kan ik die gericht verder ontwikkelen? Talent Map geeft antwoord op die vragen en maakt talent data visueel inzichtelijk. Zo realiseert u de doelen van vandaag en de ambities van morgen.

 • Interactief overzicht van de talenten
 • Basis voor onderbouwde strategische HR-beslissingen
 • zoom in op specifieke kenmerken van individuen, teams en organisatieonderdelen
Talent analytics 596097464 960x520
Meer informatie Talent Map

Succesvolle toepassing bij onze klanten

Talent Analytics voor strategisch talent management

Strategisch Talentmanagement

Focus op uw workforce

Portret GITP13

Strategisch Talentmanagement

Focus op uw workforce

Onze strategisch HR adviseurs begeleiden u bij uw strategische talentmanagement vraagstukken. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise, altijd ondersteund door objectieve talent data.

Aan de hand van objectieve data laten wij zien wat er op het gebied van uw mensen en hun gedrag nodig is de om nieuwe strategieën, koerswijzigingen en veranderingen echt te doen laten slagen.

Met onze assessments geven wij inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van uw mensen. Wij maken de gap tussen ist en soll meetbaar.

 • Strategisch Talentmanagement
 • Talent Analytics
 • Transitie begeleiding
Bekijk onze talentmanagement oplossingen

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met uw eigen account op ons Talent Intelligence Platform kunt u zelf uw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volgt u het assessment van stap tot stap. In uw eigen omgeving ontvangt u rapportages, adviezen en kunt u uw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om u te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

Contact

Onze adviseurs helpen u graag verder

Marije Houwert 7733

Marije Houwert

sr. Adviseur

Mijn doel is om talent zichtbaar te maken.

Mijn expertise ligt bij assessments, loopbaanbegeleiding, coaching en teamontwikkeling. Mijn doel is om talent zichtbaar te maken en mensen inzicht te geven in de mogelijkheden om te blijven ontwikkelen. De context neem ik mee om ontwikkeling ook daadwerkelijk te vertalen naar succes voor het individu en de organisatie. In mijn begeleidingstrajecten pak ik een breed scala van thema ́s en vraagstukken op: talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, competentieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en zingevingvraagstukken. Ik heb daarbij aandacht voor ratio, emotie en fysieke kracht.

Kennisdomein:

 • Assessement
 • Loopbaanbegeleiding
 • Coaching en Teamontwikkeling
m.houwert@gitp.nl
Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl