088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Selectie Assessments - Voorkom dure mismatches

Selectie Assessments om de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Je bent er van overtuigd dat dit gaat bijdragen aan nieuwe successen. Daar gelooft je in. Maar hoe weet je nu of een medewerker ook daadwerkelijk over de competenties beschikt die hij nodig heeft voor zijn functie? Passen deze competenties eigenlijk wel bij zijn persoonlijkheid? En hoe zit het met de drive om de benodigde competenties te ontwikkelen?

Zomaar iemand aannemen doe je nooit, je wilt graag zekerheid over de match tussen het beschikbare profiel en de kandidaat.

Het selectie assessment van GITP biedt je deze zekerheid

Het selectie assessment geeft je een onafhankelijk en objectief advies over de profielmatch, voor elk profiel en functieniveau. Zo kunt je erop vertrouwen dat jouw nieuwe medewerker een aanwinst is voor jouw organisatie.

Selectie Assessment Offerte Aanvragen

Resultaat

Zekerheid waar je naar op zoek bent bij selectiebeslissingen.

Resultaat

Zekerheid waar je naar op zoek bent bij selectiebeslissingen.

In welke mate past iemand op het gevraagde profiel? Na afloop van het selectie assessment ontvangt je direct een onafhankelijk en objectief advies over de match tussen jouw kandidaat en de beschikbare functie. Zo weet je zeker dat je nieuwe medewerker een waardevolle aanwinst is voor jouw organisatie.

Daarom kies u voor een selectie assessment van GITP:

 • Geeft direct een onafhankelijk en objectief advies over de profielmatch; de match tussen de potentiële medewerker en de functie
 • Verlaagt de kans op een mismatch
 • Geschikt voor elk profiel en functieniveau
 • Altijd persoonlijke en servicegerichte begeleiding van experts met kennis van organisaties, teams en individuen
 • De hoogste standaard in security en kwaliteit: ISO, NIP, COTAN
Offerte voor uw assessment aanvragen

Kies een selectie assessment voor elke loopbaanfase

Junior Selectie Assessment

Speciaal afgestemd op jouw high potential.

Lees meer over dit assessment

Professional Selectie Assessment

Geeft een totaalbeeld van jouw professional.

Lees meer over dit assessment

Senior Professional Selectie Assessment

Geeft een duidelijk antwoord in cruciale selectie- en ontwikkelvragen.

Lees meer over dit assessment

Directeur Professional Selectie Assessment

Glashelder beeld van de kansen en risico’s voor deze strategische functie.

Lees meer over dit assessment

Bestuurder professional selectie Assessment

Jouw bestuurder in relatie tot omgeving en opdracht.

Lees meer over dit assessment

De juiste keuze, jouw keuze

Altijd antwoord op jouw vraag!

Er zijn veel manieren waarop we kijken, vragen stellen en onderzoeken. Dat maakt ons flexibel waardoor wij assessments kunnen aanpassen aan jouw vragen, adviesbehoeften en budget. ​

Essential

Meer zekerheid om een beslissing te ondersteunen door meer inzicht en een breder beeld van de kandidaat. ​

Economy

Een snellere, voordeligere en beperktere assessmentoplossing.

6.000

Live assessments per jaar

2.200

Actieve klanten

Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om je te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform (TIP).

contact

Wij helpen je graag

Marloes Hoiting

sr. Adviseur

Waarom doen mensen de dingen die ze doen?

Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Wat drijft hen en waardoor zijn ze gevormd? Hoe kunnen ze het beste uit zichzelf halen en organisaties naar een hoger plan tillen? Organisaties hebben baat bij zelfreflectieve, gemotiveerde mensen die op juiste plek zitten. Na een assessment of coaching heeft iemand een scherp beeld van zichzelf en zijn/haar gedrag, meer grip op eigen kwaliteiten en valkuilen én aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling van zowel sterktes als zwaktes.

Vanuit mijn achtergrond in psychologie en bedrijfskunde denk ik graag mee in de ontwikkeling van mens en organisatie. Mijn voorkeur gaat uit naar integrale trajecten: een combinatie van inzicht én ontwikkeling, van individu of team. Mijn werkwijze is persoonlijk, nieuwsgierig, laagdrempelig en kritisch spiegelend, altijd vanuit een positieve en oprechte benadering.

Kennisdomein:

 • Assessmentpsychologie
 • Coaching
m.hoiting@gitp.nl

Bouke Rutten

Sr. Adviseur

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'. Het is zeer boeiend om hen, in hun loopbaan, verder te helpen door intensief met ze in gesprek te zijn, gericht feedback te geven op hun gedrag en te denken in mogelijkheden. In eerste instantie beoordeel ik gedrag. Met de bevindingen in m ́n hand buig ik het echter om naar kansen. Deze moeten wel realistisch zijn. Het gaat om het creëren van inzicht, het bepalen van de gewenste ontwikkelrichting en vervolgens het realiseren van daadwerkelijke persoonlijke groei.

Kennisdomein:

 • Assessments
b.rutten@gitp.nl

Annick Raymakers

Sr. Adviseur

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid

Ik ben een bevlogen, enthousiaste adviseur, die vooral goed thuis is in de zakelijke, financiële en commerciële dienstverlening. Ik heb een internationale focus omdat ik jarenlang in het buitenland heb gewoond en gewerkt.

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid. Daarmee ben ik in staat inhoudelijke oplossingen te realiseren die optimaal aansluiten bij de vraag van onze klanten.

Door persoonlijke levenservaringen gesterkt zoek ik vooral naar de positieve kant van een vraagstuk. Ik ben betrokken bij gesprekspartners. Het tot stand brengen van verbinding tussen partijen geeft mij bij uitstek energie.

Kennisdomein:

 • Assessment & Advies
 • Corporate accountmanagement
 • Coaching
a.raymakers@gitp.nl