088 - 448 70 00 Inloggen
Portret GITP21

Selectie Assessments - Voorkom dure mismatches

De juiste mensen op de juiste plek zetten, daar gelooft u in. Maar hoe weet u nu of een medewerker ook daadwerkelijk over de competenties beschikt die hij nodig heeft voor zijn functie? Passen deze competenties eigenlijk wel bij zijn persoonlijkheid? En hoe zit het met de drive om de benodigde competenties te ontwikkelen?

Zomaar iemand aannemen doet u nooit, u wilt graag zekerheid over de match tussen het beschikbare profiel en de kandidaat.

Het selectie assessment van GITP biedt u deze zekerheid

Het selectie assessment geeft u een onafhankelijk en objectief advies over de profielmatch, voor elk profiel en functieniveau. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe medewerker een aanwinst is voor uw organisatie.

Selectie Assessment Offerte Aanvragen

Resultaat

Zekerheid waar u naar op zoek bent bij selectiebeslissingen.

Selectie assessment gitp resultaat

Resultaat

Zekerheid waar u naar op zoek bent bij selectiebeslissingen.

In welke mate past iemand op het gevraagde profiel? Na afloop van het selectie assessment ontvangt u direct een onafhankelijk en objectief advies over de match tussen uw kandidaat en de beschikbare functie. Zo weet u zeker dat uw nieuwe medewerker een waardevolle aanwinst is voor uw organisatie.

Daarom kies u voor een selectie assessment van GITP:

 • Geeft direct een onafhankelijk en objectief advies over de profielmatch; de match tussen de potentiële medewerker en de functie
 • Verlaagt de kans op een mismatch
 • Geschikt voor elk profiel en functieniveau
 • Altijd persoonlijke en servicegerichte begeleiding van experts met kennis van organisaties, teams en individuen
 • De hoogste standaard in security en kwaliteit: ISO, NIP, COTAN
Offerte voor uw assessment aanvragen

Kies een selectie assessment voor elke loopbaanfase

Junior Professional Assessment

Speciaal afgestemd op uw high potential.

Portret GITP4
Lees meer over dit assessment

Professional Assessment

Geeft een totaalbeeld van uw professional.

Portret GITP10
Lees meer over dit assessment

Senior Professional Assessment

Geeft een duidelijk antwoord in cruciale selectie- en ontwikkelvragen.

Portret GITP11
Lees meer over dit assessment

Directeur Assessment

Glashelder beeld van de kansen en risico’s voor deze strategische functie.

Portret GITP6
Lees meer over dit assessment

Bestuurder/C-level Assessment

Uw bestuurder in relatie tot omgeving en opdracht.

Interactie GITP7
Lees meer over dit assessment

Functie Specifiek Assessment

Uw assessment speciaal afgestemd op uw functie

Interactie GITP18
Bekijk alle functie specifieke assessments

De juiste keuze, uw keuze

Altijd antwoord op uw vraag!

Er zijn veel manieren waarop we kijken, vragen stellen en onderzoeken. Dat maakt ons flexibel waardoor wij assessments kunnen aanpassen aan uw vragen, adviesbehoeften en budget. ​

Interactie GITP19

Essential

Meer zekerheid om een beslissing te ondersteunen door meer inzicht en een breder beeld van de kandidaat. ​

Economy

Een snellere, voordeligere en beperktere assessmentoplossing.

6.000

Live assessments per jaar

2.200

Actieve klanten

Bekijk hier hoe OASEN assessments succesvol inzet

Talent Intelligence Platform

Aan de slag met ons platform

Met uw persoonlijke account op ons Talent Intelligence Platform kunt u zelf uw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volgt u het assessment van stap tot stap. In uw eigen omgeving ontvangt u rapportages, adviezen en kunt u uw contracten inzien.

Maak nu uw account aan

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om u te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform (TIP).

contact

Wij helpen u graag

Mels de Waard 3426

Mels de Waard

Adviseur

Ik ben analytisch sterk en communicatief vaardig, en zal data en objectieve waarneming combineren om tot de juiste inzichten te komen

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde kwam ik erachter dat mijn interesse vooral uitging naar de mens en zijn gedrag binnen organisaties. Na mijn studie psychologie en een aantal jaar als HR Consultant gewerkt te hebben, ben ik aan de slag gegaan bij GITP om deze interesses verder uit te diepen.

Mijn interesse gaat uit naar de ontwikkeling van talent, teams en organisaties binnen een gegeven (bedrijfs-) cultuur. Als adviseur heb ik een oprechte interesse in de persoon en zijn keuzes, en tracht ik middels inzicht en advies een persoon naar een hoger plan te brengen. Ik ben analytisch sterk en communicatief vaardig, en zal data en objectieve waarneming combineren om tot de juiste inzichten te komen. Ik richt mij voornamelijk op selectie-, ontwikkel- en perspectiefvraagstukken binnen GITP/PiCompany.

Kennisdomeinen

 • Selectie- en ontwikkelassessment
 • Perspectief-vraagstukken
 • HR-advies
m.de.waard@gitp.nl
Marloes Hoiting 9157

Marloes Hoiting

sr. Adviseur

Waarom doen mensen de dingen die ze doen?

Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Wat drijft hen en waardoor zijn ze gevormd? Hoe kunnen ze het beste uit zichzelf halen en organisaties naar een hoger plan tillen? Organisaties hebben baat bij zelfreflectieve, gemotiveerde mensen die op juiste plek zitten. Na een assessment of coaching heeft iemand een scherp beeld van zichzelf en zijn/haar gedrag, meer grip op eigen kwaliteiten en valkuilen én aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling van zowel sterktes als zwaktes.

Vanuit mijn achtergrond in psychologie en bedrijfskunde denk ik graag mee in de ontwikkeling van mens en organisatie. Mijn voorkeur gaat uit naar integrale trajecten: een combinatie van inzicht én ontwikkeling, van individu of team. Mijn werkwijze is persoonlijk, nieuwsgierig, laagdrempelig en kritisch spiegelend, altijd vanuit een positieve en oprechte benadering.

Kennisdomein:

 • Assessmentpsychologie
 • Coaching
m.hoiting@gitp.nl
Bouke Rutten 7248

Bouke Rutten

Sr. Adviseur

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'. Het is zeer boeiend om hen, in hun loopbaan, verder te helpen door intensief met ze in gesprek te zijn, gericht feedback te geven op hun gedrag en te denken in mogelijkheden. In eerste instantie beoordeel ik gedrag. Met de bevindingen in m ́n hand buig ik het echter om naar kansen. Deze moeten wel realistisch zijn. Het gaat om het creëren van inzicht, het bepalen van de gewenste ontwikkelrichting en vervolgens het realiseren van daadwerkelijke persoonlijke groei.

Kennisdomein:

 • Assessments
b.rutten@gitp.nl
Annick Raymakers 9512

Annick Raymakers

Sr. Adviseur

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid

Ik ben een bevlogen, enthousiaste adviseur, die vooral goed thuis is in de zakelijke, financiële en commerciële dienstverlening. Ik heb een internationale focus omdat ik jarenlang in het buitenland heb gewoond en gewerkt.

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid. Daarmee ben ik in staat inhoudelijke oplossingen te realiseren die optimaal aansluiten bij de vraag van onze klanten.

Door persoonlijke levenservaringen gesterkt zoek ik vooral naar de positieve kant van een vraagstuk. Ik ben betrokken bij gesprekspartners. Het tot stand brengen van verbinding tussen partijen geeft mij bij uitstek energie.

Kennisdomein:

 • Assessment & Advies
 • Corporate accountmanagement
 • Coaching
a.raymakers@gitp.nl