088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Reflector Big Five Personality

Vind de beste match tussen persoonlijkheid en competenties voor elke functie

 • Volledig overzicht van de Big Five persoonlijkheidskenmerken
 • Genuanceerd en volledig beeld van de gewenste persoonlijkheid in een bepaalde functie.
 • Een goed gevalideerde meting van de internationaal bekende en onderzochte ‘Big Five’-persoonlijkheidsfactoren, vanuit het perspectief van de werkomgeving. ·
Advies over de inzet van digital tools Free trial Reflector Big Five Personality
Portret GITP3
Advies over de inzet van digital tools

Resultaat

Waarom een persoonlijkheidstest?

RBFP 1

Resultaat

Waarom een persoonlijkheidstest?

Wie kan op grond van zijn persoonlijkheid de competenties ontwikkelen die voor een bepaalde functie belangrijk zijn? Wat betekenen persoonlijkheidskenmerken van de werknemer voor zijn gedrag op de werkvloer? En hoe draagt de persoonlijkheid van een werknemer bij aan het functioneren van het team?

Met de Reflector Big Five Personality weet je zeker dat de persoonlijkheidskenmerken van een medewerker passen bij de competenties die hij nodig heeft voor zijn functie. En je krijgt inzicht in zijn doorgroeipotentieel. Dit is van belang in de selectieprocedure én voor inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden van jouw medewerkers.

Gebruik de Reflector Big Five Personality ook voor het samenstellen van teams waarin medewerkers gebruikmaken van elkaars kracht en elkaars zwaktes ondersteunen.

Bekijk voorbeeldrapport deelnemer

Free trial

Probeer nu gratis de persoonlijkheidsvragenlijst.

Nieuwgierig naar ons meest verkochte persoonlijkheidsvragenlijst? Probeer de Reflector Big Five Personality dan nu zelf! En ervaar meteen onze deelnemersportal en de overzichtelijke rapportage.

De free trial werkt via de volgende stappen:

Vraag free trial aan

Na aanvragen ontvangt je een inlog voor jouw persoonlijke portal via de mail (check je spam filter).

Vul de vragenlijst in

Het invullen van de persoonlijkheid vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.

Rapportage & terugkoppeling

Na afronding ontvangt je een persoonlijke rapportage en zal onze adviseur contact met je opnemen. Veel plezier!

Self Service Platform

24/7 toegang tot jouw Self Service Platform

Interactie GITP5

De Reflector Big Five Personality is een moderne online persoonlijkheidsvragenlijst die persoonlijkheidskenmerken en ontwikkelbaarheid van competenties in kaart brengt. De test meet de belangrijkste vijf persoonlijkheidskenmerken en 24 onderliggende aspecten.

Je selecteert de competenties die jouw medewerker nodig heeft om de functie met succes te vervullen. Met de inzichten uit de Reflector Big Five Personality maakt je samen met de werknemer onderbouwde keuzes voor zijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Zet je bijvoorbeeld vooral in op de competenties die jouw medewerker beheerst of gemakkelijk verder kan ontwikkelen?

Vraag jouw portal aan

Contact

Wij helpen je graag verder

Lisa Abel Adviseur GITP

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl
Helen Brouwers 7834

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

 • Management consulting
 • Talent management
 • Digital tools
 • Online assessment
 • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl
Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl