088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Inzicht in de persoonlijkheid van jouw kandidaat

Reflector Big Five Personality

 • Volledig overzicht van de ‘Big Five’ persoonlijkheidskenmerken
 • Een gedetailleerd en volledig beeld van de persoonlijkheid
 • Een valide meting van de internationaal bekende en onderzochte ‘Big Five’-persoonlijkheidsfactoren, vanuit het perspectief van jouw werkomgeving
Ontvang advies over online assessments Free trial Reflector Big Five Personality
Ontvang advies over online assessments

Resultaat

Waarom een persoonlijkheidsmeting?

Resultaat

Waarom een persoonlijkheidsmeting?

De persoonlijkheid van de medewerker geeft inzicht in de talenten en geeft handvatten voor gerichte ontwikkeling. Daarnaast biedt het informatie over hoe de medewerker bijdraagt aan het functioneren van het team.

Met de Reflector Big Five Personality weet je zeker dat de sterke punten van een medewerker passen bij de functie. En je krijgt inzicht in het doorgroeipotentieel. Dit is van belang in de selectieprocedure én voor inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden van jouw medewerkers.

Gebruik de Reflector Big Five Personality ook voor het samenstellen van teams waarin medewerkers gebruikmaken van elkaars kracht en elkaars zwaktes ondersteunen.

Bekijk de voorbeeldrapportage

Free trial

Probeer nu gratis de persoonlijkheidsvragenlijst.

Nieuwgierig naar ons meest verkochte persoonlijkheidsvragenlijst? Probeer de Reflector Big Five Personality dan nu zelf!

De free trial werkt via de volgende stappen:

Vraag free trial aan

Na aanvragen ontvang je een inlog voor het maken van het assessment per e-mail (check je spam filter).

Vul de vragenlijst in

Het invullen van de persoonlijkheidsvragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.

Rapportage & terugkoppeling

Na afronding ontvangt je een persoonlijke rapportage en neemt onze adviseur contact met je op. Veel plezier!

Start direct

Aan de slag! Reflector Big Five Personality

De Reflector Big Five Personality is een moderne online persoonlijkheidsvragenlijst die persoonlijkheidskenmerken en ontwikkelbaarheid in kaart brengt. De vragenlijst de belangrijkste vijf persoonlijkheidskenmerken en 24 onderliggende aspecten in kaart. Met de inzichten uit de Reflector Big Five Personality helpen bij het maken van onderbouwde keuzes voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaan van de medewerker.

De Reflector Big Five Personality is eenvoudig en snel aan te vragen via het Talent Intelligence Platform. Heb je het assessment aangevraagd? Het dashboard geeft je inzicht in de voortgang. Direct na afronding van het assessment en goedkeuring door de kandidaat is de rapportage beschikbaar. Werken op het Talent Intelligence Platform betekent:

 • Persoonlijke en beveiligde omgeving voor het aanvragen en beheren van live en online assessments
 • Een persoonlijk dashboard met inzicht in de voortgang en assessmentdata.
 • Toegang tot de GITP Academy. Hier leer je de rapportage te interpreteren en waardevrij en neutraal terug te koppelen aan de deelnemer.
Vraag een account aan

Contact

Wij helpen je graag verder

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

 • Management consulting
 • Talent management
 • Digital tools
 • Online assessment
 • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl